Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Beauty Of Joseon

Ha igazán könnyed, természetes, mégis hatásos kozmetikumokra vágysz, akkor a Beauty of Joseon márka palettáján megtalálod őket. A híres Joseon dinasztia hölgyei a tiszta, egészséges arcbőrre esküdtek. A valóságot eltakaró smink helyett arra törekedtek, hogy helyesen ápolják a bőrüket.

A "Gyuhap Chongseo" néven elhíresült enciklopédia olyan volt számukra, mint a szépségápolás bibiliája. Ebben egy tudós nő írásait találjuk, amivel lefektette a “tiszta” arcápolás alapjait. A Beauty of Joseon márka ezt vette alapul, amikor megalkotta a mára világhírűvé vált kozmetikumait. 


14termék
 
14termék

Ismerd meg a Beauty of Joseon márka gyöngyszemeit!

Fontos, hogy tudd: mi nem tömegcikkeket kínálunk neked. Ez az oka annak, hogy nem találsz 20-30 vagy akár ennél is több kozmetikumot egy-egy márka kategóriája alatt. Szerintünk a minőség fontosabb a mennyiségnél.

Nézzük, mit találsz a “Beauty of Joseon” kategóriában! Először is ott van egy gyengéden ható AHA hámlasztó. A nyugtató hatású, kifejezetten érzékeny, kombinált bőrre kifejlesztett Beauty Of Joseon Calming szérumot is megtalálod. Egy szuper hidratáló, revitalizáló hatású tonik, a Ginseng Essence Water.Ugyanúgy, ahogy a pattanásos bőr kezelésében segítő szérum is. Ha pedig rajongsz a különlegességekért, akkor a csiganyálat tartalmazó hidratálószérumot is imádni fogod.

A márka ötvözi a tradicionális koreai szépségápolást a modern fejlesztésekkel, technológiákkal. Mondhatjuk úgy is, hogy a termékekben a természet találkozik a tudománnyal. 

Előfordulhat, hogy ezekkel a termékekkel még nem lesz teljes az arcápolási rutinod. Ha szükséged van egy szuper arctisztítóra, fényvédőre vagy esszenciára, akkor bátran nézz körül a többi márka termékei között is.

Amikor megálmodtuk és létrehoztuk a webshopunkat, a tudatos bőrápolásra esküdtünk fel. A tudatosság azt jelenti, hogy választ tudunk adni arra a kérdésre, hogy miért? Vagyis, hogy miért pont azt a terméket használod, amit? Mi azokban a készítményekben hiszünk, amik gondosan válogatott alapanyagokból készülnek. Csak azokra az összetevőkre van szükség, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy az arcbőröd olyan legyen, mint amilyennek megálmodtad. 

Nem is volt kérdés, hogy a kínálatunkban a Beauty of Joseon kozmetikumok is helyet kapjanak-e. A termékeik ugyanis tökéletesen passzolnak a szépségápolási hitvallásunkkal. 

 

Hogyan derítsd ki, hogy melyik termékre van szükséged?

Az arcápolási rutin összeállítása nem mindig megy egy csapásra. Magadnak kell kikísérletezned, hogy mely termékekkel tudod elérni a vágyott hatást. A készítmények azonban nem csodaszerek, amik egyik napról a másikra fejtik ki a hatásukat. Sok esetben hetekig, hónapokig kell használnod őket, hogy látványos eredményt érj el. Ez is nehezíti a dolgot. 

Szívesen segítek neked, hogy a próbálgatás ne tartson évekig. Először is kiderítjük, hogy milyen típusú az arcbőröd. Ez a bőrápolás alapja, amire már szépen lehet építkezni. Az aktuális bőrproblémáidat is átbeszéljük, hogy mit lehet tenni a hatékony kezelésük érdekében. Mindezek után olyan kozmetikumokat ajánlok neked, amik intenzív támogatást adnak neked a bőröd ápolásában, feljavításában. 

Bőrápolási tanácsadásért, termékajánlóért keress bátran a weboldalon megadott elérhetőségeimen! Nézd csak, az oldal tetején találod a telefonszámomat és az e-mail-címemet!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó