Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Purito Centella Illatanyagmentes Szérum
Purito Centella Illatanyagmentes Szérum
8 200 Ft

Purito Centella Illatanyagmentes Szérum

Illatmentes nyugtató, gyulladáscsökkentő szérum nagyon érzékeny bőrre.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
60ml
GLS szállítás
2024.04.29
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

8 200 Ft
Egységár: 137 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 164 Ft
Részletek

A Purito Centella Unscented Serum megerősíti a bőr barrier funkcióját és ezzel hozzájárul a bőr fiatalos megjelenéséhez. Az ázsiai gázló kivonat nyugtat és csökkenti a gyulladást míg a panthenol hozzájárul a bőr regenerációs folyamataihoz. Ha nagyon érzékeny az arcbőröd, esetleg túl sok szérum vagy aktív hóanyag után a bőröd irritált és regenerálódásra van szüksége, ez a szérum lesz számodra a tökéletes választás.

Termékjellemzők:

  • Tökéletes választás érzékeny bőrre
  • Bőrnyugtató hatású
  • Mindennapos használatra, reggeli és esti rutinba is remek
  • Vegán és állatkísérlet mentes
  • Illóolaj és illatanyagmentes összetétel

Főbb összetevők:

  • Centella Asiatica – az ázsiai gázló első sorban remek sebgyógyító tulajdonsága miatt ismert, miközben nyugtatja a bőrt és csökkenti a gyulladást.
  • Ceramide NP – a bőr természetes lipidjeihez hasonló összetevő nem irritálja az érzékeny bőrt, megerősíti annak barrier rétegét és magába zárja a nedvességet, ezzel megakadályozva a bőr nedvességvesztését.
  • Peptidek – hozzájárulnak a bőrregenerációhoz, csökkenti a ráncokat és javítják a bőr rugalmasságát és ragyogó bőrt eredményeznek.

Használata: 
Oszlass el kívánt mennyiséget az arcbőrön. Használhatod a reggeli és az esti rutin részeként is, vagy akár mindkét napszakban.




Összetevők

Centella Asiatica Extract(49%) (strengthens skin barrier), Water, Glycerin (humectants), Dipropylene Glycol (humectants), Niacinamide (strengthens skin barrier), Butylene Glycol (humectants), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Glycereth-26 (humectants), Ceramide NP (strengthens skin barrier), Sodium Hyaluronate (natural moisturizing factor/ humectants), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier), Palmitoyl Hexapeptide-12 (improves elasticity), Palmitoyl Tripeptide-1 (improves elasticity), Palmitoyl Tetrapeptide-7 (improves elasticity), Palmitoyl Dipeptide-10 (improves elasticity), Carbomer (viscosity increasing agents), Arginine (pH adjusters), Sclerotium Gum (viscosity increasing agents), Hydrolyzed Jojoba Esters (skin-conditioning agents), Caprylyl Glycol (emollient), Polyglyceryl-10 Myristate (solubilizers), Panthenol (strengthens skin barrier), Polyglyceryl-10 Laurate (solubilizers), Hydrogenated Lecithin (stabilizers), Camellia Sinensis Leaf Extract (soothes skin), Pancratium Maritimum Extract (skin-conditioning agent), Dipotassium Glycyrrhizate (stabilizers), Disodium EDTA, Adenosine (improves wrinkles)
Adatok
Bőrtípus
Rozáceás bőr, Érzékeny bőr, Kombinált bőr, Pattanásos bőr
Tulajdonság
Illatanyagmentes, Állatokon nem tesztelt, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Purito
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.5 (6 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Káposzta Doroti
2022.03.08
Nekem nagyon sokat segített a rosaceámon, kicsit másabb, sűrűbb az állaga mint a többi szérumnak, de nagyon könnyen beszívja a bőr.
Juhász Bettina
2021.08.30
Ez már a második üveg, amit használok. Bevált a foltok halványításában.
Nagy István
2021.05.05
Ha száraz,érzékeny és 35 felett vagy akkor ez egy jó szérum,hidratál-nyugatat és peptidek is vannak benne,egy kicsit nekem sűrű de miután rákrémezel már nem érzed,viszont a mennyiség meg az ár nagyon is megéri,érdemes kipróbálni,semmilyen negatív élményem nem volt vele,teszi a dolgát típusú szérum!!
Dorottya Toth
2021.03.16
Sajnos nekem nem jött be rozaceára, pedig nagy reményeket fűztem hozzá
Gabriella
2021.01.03
Az állaga jó, de egyelőre nem érzem a jótékony hatását ami a célja lenne
Hasonló termékek