Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set
Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set
7 100 Ft

Pyunkang Yul Miniature 4 Type Set

A Pyunkang Yul márka, négy legtöbbet vásárolt terméke egy szettben. Lemosó, toner, szérum és tápláló krém. Kiváló választás vízhiányos, érzékeny, érett és kombinált bőr ápolására is. 


 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
40ml x 30ml x 10ml x 20ml
GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

7 100 Ft
Egységár: 1 775 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 142 Ft
Részletek

Ha már régóta szeretted volna kipróbálni a Pyunkang Yul márka négy ikonikus termékét, itt a megfelelő alkalom. A Pyunkang Yul egy szettbe összeszedte a bőr ápoláshoz szükséges alapdarabokat, hogy akár egy utazás alkalmával kényelmesen el tudd csomagolni vagy csak egyszerűen kipróbálhasd.

 

A szett tartalma:

Low Ph Pore Deep Cleansing Foam 40ml: 

A Pyunkang Yul Low pH Deep Cleansing Foam gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan távolítja el a smink maradványokat és a szennyeződéseket. Nyugtató centella asiatica, vagyis ázsiai gázló kivonattal és teafa kivonattal óvja az irritált, érzékeny arcbőrt. AHA sav hozzáadásával gyengéden hámlaszt amely puha és selymes arcbőrt eredményez. A Pyunkang Yul Low pH Deep Cleansing Foam tökéletes választás érzékeny, irritációra hajlamos arcbőrre is.

Essence Toner 30ml: 

Intenzív hidratáló tonik, gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőkkel. Zselés állagának köszönhetően azonnal beszívódik selymes, puha bőrt hagyva maga után.

Moisture Serum 10ml: 

A Pyunkang Yul Moisture Serum tökéletesen hidratálja bőrödet és hozzájárul a puha, sima és bársonyos bőrérzethez miközben kiegyensúlyozza bőr természetes nedvességtartalmát.

Nutrition Cream 20ml: 

Tápanyagokban gazdag, intenzív hidratáló krém, könnyen felszívódó formulával. Rendszeres használat mellett újjáéleszti a száraz, vízhiányos bőrt és hatékonyan veszi fel a harcot az öregedés jeleivel szemben.

 


Adatok
Bőrtípus
Száraz bőr, Érzékeny bőr, Kombinált bőr, Tág pórusú bőr, Vízhiányos bőr, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Érett bőr, Rozáceás bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Alkoholmentes, Illatanyagmentes
Gyártó
Pyunkang Yul
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Lovik Andrea
2022.02.17
Először is kiakartam próbálni mielőtt a nagy kiszerelést venném meg. Nagyon praktikus, hogy vannak mini szettek is. A rendelés és a kiszállítás is gyorsan ment. Elégedett vagyok máskor is rendelek innen.