Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

PURITO Oat-in Calming Gel Cream

Frissítő gélkrém tápláló zabvízzel, amely hatékonyan nyugtatja a száraz, érzékeny arcbőrt.


 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
100ml
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

6 450 Ft
Egységár: 65 Ft/ml
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 129 Ft
Részletek

A PURITO Oat-in Calming Gel Cream könnyű állagával szinte beleolvad a bőrbe. Könnyen rétegezhető, javítja a bőr nedvességmegtartó képességét és nyugtatja az irritált, érzékeny arcbőrt. Az eredmény puha és egészséges  bőrkép. 

Termékjellemzők:

  • A zab kivonat és a panthenol kombinációja felfrissíti és hidratálja a bőrt, miközben óvja azt a kiszáradásból. 
  • Kifejezetten ajánljuk érzékeny, irritációra, kipirosodásra hajlamos bőrre. 
  • Zsíros, olajos bőrre is kiváló választás

Főbb összetevők:

  • Avena Sativa (Oat) Seed Water (77%): a zabvíz gyengéden nyugtatja az irritált bőrt, gazdag antioxidánsokban és remek hidratáló összetevő. Támogatja a barriert és kifejezetten jó választás érzékeny bőrre is. 
  • Squalane: gyorsan képes behatolni a bőrbe, azonnal hidratál és bezárja a nedvességet. Növeli a bőr rugalmasságát, táplál, nyugtat és simábbá varázsol. 
  • Panthenol: remekül hidratál, miközben óvja a bőrt és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. Belülről hidratál és gátolja a nedvességvesztést. 
  • Beta-Glucan: erőteljes humektáns, ami magához vonzza a nedvességet, nyugtatja az érzékeny bőrt és gazdagon hidratál, ráadásul antioxidáns hatásokkal is rendelkezik.

Hogy használjam?

Vidd fel megtisztított arcbőrre a szérumok után. Ha még több hidratálásra van szükséged, akkor követheti még egy réteg a kedvenc hidratáló krémedből. Nappal fényvédővel zárd le a rutint.

 

 


Összetevők
Avena Sativa (Oat) Seed Water(77.05%)(Solvent), Butylene Glycol(Skin-Conditioning Agent), Glycerin(Humectant), 2,3-Butanediol(Humectant), 1,2-Hexanediol(Solvent), Water(Solvent), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer(Viscosity Increasing Agents), Squalane(Skin-Conditioning Agents), Hydroxyacetophenone(antioxidant), Carbomer(Viscosity Increasing Agent), Dipotassium Glycyrrhizate(Skin-Conditioning Agents), Panthenol(Skin-Conditioning Agents), Tromethamine(pH Adjuster), Ethylhexylglycerin(Skin-Conditioning Agent), Inulin Lauryl Carbamate(Emulsion Stabilizer), Sodium Surfactin(Solubilizing Agents), Beta-Glucan(Skin-Conditioning Agents)
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Érzékeny bőr, Tág pórusú bőr, Rozáceás bőr, Kombinált bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Purito
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Zsófi
2022.08.31
Könnyed, hihetetlenül gyorsan beszívódik, nagyon kellemes a bőrön. A lightos állaga viszont ne tévesszen meg senkit, tökéletesen hidratál és nyugtat, száraz bőrre is ajánlom.
Igazolt vásárlás
Anita
2022.06.08
Nagyon kellemes, könnyed gél. Gyorsan beszívódik, azonnal hidratál. Rosacea-t is szépen nyugtatja. Az egész család szívesen használja.
Edina
2022.03.01
Szeretem, hogy ennyire könnyű az állaga, szinte rögtön beszívódik, nem hagy ragacsos érzést. Mind este, mind reggel használom.
Kiss Alexandra
2021.12.17
Géles állagú csoda mindenség, reggel / este is tökéletesen megállja a heléyt, egyáltalán nem testes krém, nagyon könnyen beszívódik és puhává varázsolja a bőröm
Hasonló termékek