Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Geek&Gorgeous C-Glow C-vitaminos Szérum
Geek&Gorgeous C-Glow C-vitaminos Szérum
3 890 Ft

Geek&Gorgeous C-Glow C-vitaminos Szérum

15%-os C-vitamin szérum könnyed, vizes állagú formulában. Ragyogóvá és egységessé teszi a bőrfelszínt és jótékonyan hat a kollagéntermelésre.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
30ml
GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

3 890 Ft
Egységár: 130 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 78 Ft
Részletek

A C-vitamin egy kutatásokkal alátámasztott szuper összetevő, ami serkenti a kollagéntermelést ezáltal feszesíti a bőrt. Rendszeres használat mellett halványítja a pigmentfoltokat és a pattanások után maradt foltokat. A C-vitamin egy érzékeny hatóanyag, ami rosszul reagál a hőre és a fényre, ezért ajánljuk , hogy a terméket tartsd hűtőben, hogy biztosan friss és hatásos maradjon 3 hónapig.

Termékjellemzők:

  • A C-vitamin és az E-vitamin együtt nagyon hatásos párost alkotnak, ebben a termékben ezért mind a kettő összetevő megtalálható
  • Serkenti a kollagéntermelést, feszesíti a bőrt
  • Halványítja a pigmentfoltokat
  • Egységes, ragyogó bőrképet eredményez rendszeres használat mellett
  • Használd reggel a fényvédő alá, mert erősíti annak a hatását

Főbb összetevők:

  •  C-vitamin (Ascorbic Acid): Kiváló antioxidáns, védi a bőrt a környezeti hatásoktól. Egységes, üde bőrképet eredményez.
  • Ferulic sac + E-vitamin: A C-vitamint stabilizáló és a hatását erősítő antioxidánsok. A formulában jelentős mennyiségű Ferulic sav van, és kis mennyiségű E-vitamin.

Használata: Naponta egyszer használd. Érdemes reggelente a tisztítás utáni első szérumként használni, mert jól működik együtt a fényvédővel, erősíti a hatását. Ha szeretnéd nyugodtan használhatod az esti arcápolási rutinod részeként is,akkor inkább a folthalványítást és a kollagéntermelést fogja erősíteni.

A C-vitamin egy érzékeny hatóanyag, ami rosszul reagál a hőre és a fényre, ezért a szérumot hűtőben kell tárolni, hogy biztosan friss és hatásos maradjon 3 hónapig!



Összetevők
 Water, Ascorbic Acid, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ferulic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Száraz bőr, Tág pórusú bőr, Kombinált bőr, Pigment foltok, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Vízhiányos bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Fungal Acne Safe
Gyártó
Geek&Gorgeous
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.9 (35 vélemény)
(32)
(2)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Guttyán Éva
2023.08.01
Rossz szavam nincs rá, gyorsan beszívódott - reggel, fényvédő és hidratáló alá kentem fel pattanás utáni pigmentfoltok halványítására - gyönyörűen elhalványodtak. :)
Igazolt vásárlás
Lucia
2023.03.03
Sokadszor veszem újra, kellemes textúra, nem ragad. Ár-érték arányban verhetetlen.
Kata
2022.11.19
Kis üvegcsét külön vettem hozzá, amit félig öntök, ezt tartom a fürdőszobában, a többit a hűtőben. Többször újra vettem már, így nem volt gond a 3 hónap szavatosággal.
Kata
2022.11.19
Minden reggel használom a toner után. Nagyon szeretem. Pigmentfoltos bőrre vettem, ezen kívül használok még aha-t, bha-t, retinolt, niaciamidot, a nivea pigmentfoltos bőrre való termékcsaládját. Pár hét után láttam a változást, szinte már teljesen egységes a bőröm.
Igazolt vásárlás
Fekete Anita
2022.11.09
Csak ajánlani tudom. Nagyon jó.