Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

PURITO Cica Clearing BB krém
PURITO Cica Clearing BB krém 21 Light Beige
4 900 Ft

PURITO Cica Clearing BB krém 21 Light Beige

PURITO Cica Clearing BB krém
PURITO Cica Clearing BB krém
Természetes hatású BB krém ázsiai gázló kivonattal, amely nyugtat, regenerál és üde fényt ad a bőrnek.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

4 900 Ft
Egységár: 163 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft
Részletek

A PURITO Cica Clearing BB krém könnyed állagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít egész napon át. Elfedi a foltokat, kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad a bőrnek. A PURITO Cica Clearing BB krém nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, így érzékeny bőrre is ajánljuk.


Termékjellemzők:

  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket, illóolajokat és mesterséges illatanyagot.
  • Közepesen erős fedést biztosít
  • Vegán termék 


Főbb összetevők:

  • Ázsiai gázló (Centella Asiatica): hidratál, erősíti a bőr védőrétegét és a nap végére sem engedi kiszáradni a bőrt.


Hogy használjam?
Először oszlass el kis mennyiséget a kézfejeden, majd az ujjaid segítségével gyengéd ütögető mozdulatokkal vidd fel az arcodra a BB krémet.



Összetevők

Water, Titanium dioxide (UV filters), Ethylhexyl Methoxycinnamate (UV filters), Cyclopentasiloxane (emollient), Butylene glycol (humectants), Ethylhexyl salicylate (UV filters), Cyclohexasiloxane (emollient), Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone (skin-conditioning agents), Niacinamide (brightening), Hydrogenated (C6-14 Olefin) (emollient), Zinc oxide (UV filters), mica (color stabilizers), Sodium chloride (viscosity increasing agents), Zinc stearate (color stabilizers), Dextrin Palmitate (viscosity increasing agents), Disteardimonium Hectorite (color stabilizers), Sorbitan Oleate (emulsifiers), Centella Asiatica Extract (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), ka Frill glycol (emollient), Triethoxycaprylylsilane (color stabilizers), Aluminium hydroxide (skin protectants), Allantoin (skin-conditioning agents), Panthenol (strengthens skin barrier), Glycerin (humectants), Caprylhydroxamic acid (product stabilizers), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolyme (viscosity increasing agents), Adenosine (improves wrinkles), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Tocopherol (antioxidants), Iron Oxides (CI 77492) (colorants), Iron Oxides (CI 77491) (colorants), Iron Oxides (CI 77499) (colorants)
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Száraz bőr, Érzékeny bőr, Tág pórusú bőr, Pattanásos bőr, Rozáceás bőr, Kombinált bőr, Pigment foltok, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Vízhiányos bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Vegán, Alkoholmentes
Gyártó
Purito
Szín
21 Light Beige
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.6 (10 vélemény)
(7)
(2)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Viktória Szabó
2022.11.30
Színben tök jó, kissé zsíros csillogást ad a bőrömnek. A kiszerelését nem szeretem, nehezen adagolható, általában 2x annyit nyomok, mint ami ténylegesen kell.
Igazolt vásárlás
Adorján Lászlóné
2022.10.25
Számomra tökéletes, az öregedő bőrömön a nap végén is gyönyörűen "áll". Nem irritáló, nem túrósodik és nem ül a ráncokba. Remélem sokáig a piacon marad.
Csorba Pálmai Judit
2022.03.13
Először használva meglepő volt, hogy nagyon nehezen kenhető.
De pár perc után szépen terült az arcon és szép egységes bőr képet ad. A 21 - és árnyalat pont jó és szépen fed. Száraz bőröm van, nap végére eléggé átfényesedik, de számomra nem zavaró, mert szeretem ha nem matt a bőröm. Egyenlőre elégedett vagyok vele, eddig ez a legjobb BB krém amit próbáltam.
Angéla
2022.03.01
Úgy tűnik, mintha kicsit nehezen kenhető lenne, de nagyon jól fed. Még keveset használtam, mert van a régebbi ... viszont nem csillog a bőr ez után, ami szintén pozitív.
Vikk
2022.02.11
A reggeli arcapolasi rutinom utan felkenve nekem kicsit megdobbento volt a vegeredmeny. Olyan diszkogombot csinalt a fejembol h egy par pillanatig gondolkodtam, h lemosom. Aztan ugy voltam vele, adok neki nemi idot, hatha. A fedese szamomra olyan mint egy alapozoe, nekem kicsit sok, en ennel a termeszetesebb fedest preferalom, de aki a durvabb fedest keresi, imadni fogja.
Vegul a felszivodasa semmit nem valtozott, olyan fel ora- ora mulva, kenyelmesnek sem ereztem, ugyhogy vegul csak lemostam..