Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Ázsiai gázló/ Centella Asiatica

Amennyiben a K-Beauty, azaz koreai szépségápolás rajongója vagy, akkor valószínűleg hallottál már az ázsiai gázló hatóanyagról. Az ázsiai gázló vagy más néven Centella Asiatica egy Ázsiában őshonos növény. A hagyományos keleti gyógyászatban gyógynövényként alkalmazzák kisebb sérülések kezelésére, nagyszerű sebgyógyító tulajdonságai miatt.

Több pozitív hatása is van ami miatt sok márka beépíti termékeibe. Az öregedésgátló, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatás miatt különböző bőrproblémákra is nagyszerű megoldást nyújtanak a honlapunkon elérhető, ázsiai gázló tartalmú kozmetikumok.


54termék
Méret:
30g
Jellemzők:
Tápláló, nyugtató fátyolmaszk érzékeny, száraz bőrre
GLS szállítás:
2024.04.01
1 300 Ft
Egységár: 43 Ft/g
 
54termék

Mi az az ázsiai gázló?

A Centella Asiatica egy Ázsiában őshonos növény, de az indiai szubkontinensen, Délkelet-Ázsiában, valamint az Egyesült Államok délkeleti részén és más régiókban is terem. Számos ázsiai országban használják kulináris területen, a hagyományos gyógyászatban pedig gyógynövényként alkalmazzák kisebb sérülések kezelésére, nagyszerű sebgyógyító tulajdonságai miatt.

Emellett bizonyos rendellenességek és bőrbetegségek kezelésére is előszeretettel választják, mint például: pikkelysömör, ekcéma vagy visszeres fekélyek. Továbbá a Centella Asiatica elősegíti a kollagén termelődését, valamint meggátolja a hegek gyulladásos gyógyulását. 

 

Legfontosabb előnyei

A Centella Asiatica kivonatról kimutatták, hogy csökkenti a bőrirritációt azáltal, hogy helyreállítja a bőr védő funkcióját. Összetevői nyugtató és gyógyító tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a bőrpírt, a gyulladást és enyhíti a viszketést. 

Ez az egyik oka annak, hogy érzékeny és pattanásos bőrű emberek számára készült termékekben használják. Felgyorsítja a gyógyulást, javítja az akne súlyosságát, és megelőzi a későbbi foltok és hegesedés kialakulását. A Centella Asiatica kivonat további előnyei közé tartozik az antioxidánsnövelő hatása, antibakteriális tulajdonságok és a hidratálás.

 

Vásárold meg legnépszerűbb termékeinket!

A Centella Asiatica tartalmú Pyunkang Yul Calming Low PH arctisztító habja jó választásnak bizonyulhat az érzékeny bőrűek számára. Használatával elősegíthető, hogy ne csak csillapítsa a gyulladást, hanem hidratálja is a száraz területeket. Fűzfakéreg-kivonatot is tartalmaz a felesleges faggyú és a szennyeződések gyengéd feloldására, valamint gyümölcsből származó AHA-t, amely irritáció nélkül hámlasztja a bőrt. Ötféle Centella Asiatica kivonattal és ötféle hialuronsavval átitatva nyugtató ápolást biztosít, miközben mélyen hidratálja a bőrt.

Az Iunik Propolis csodálatos alvómaszkja ázsiai gázló és propoliszkivonattal gazdagítva segít intenzíven hidratálni és táplálni a bőrt éjszaka is. Ez a termék hatékonyan élénkíti a bőrtónust, így üde, fiatalos, ragyogó bőrrel ébredhetsz!


A termékekre kattintva minden fontos információt megtalálhatsz, amelyre szükséged lehet, hogy eldöntsd, megfelelnek-e az adott kozmetikum hatóanyagai a bőrtípusodnak és személyes preferenciáidnak. Válaszd ki a mennyiséget, helyezd a kosárba a terméket, és egy gyors regisztráció után akár hűségpontokat is bezsebelhetsz kedvenc kozmetikumaid megvásárlása után. Így ha elfogynak bőrápoló termékeid, legközelebb kedvezményesebb áron juthatsz hozzájuk!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó