Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Narüko Pórusösszehúzó és Folthalványító Sminklemosó Hab
Narüko Pórusösszehúzó és Folthalványító Sminklemosó Hab
6 990 Ft

Narüko Pórusösszehúzó és Folthalványító Sminklemosó Hab

Sminklemosó hab, amely könnyedén eltávolítja a sminket és a napközben bőrre rakodótt szennyeződésket.Rendszeres használat mellett kontrollálja a túlzott olajtermelést és egységesíti a bőrt, folthalványító hatású.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
150ml
GLS szállítás
2024.04.26
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

6 990 Ft
Egységár: 47 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Részletek

Könnyed sminklemosó hab, mely szabályozza a faggyútermelést és látványosan csökkenti a pórusok méretét. Rendszeres használat mellett kontrollálja a túlzott olajtermelést, és egységesíti a bőrt, folthalványító hatású.

Termék jellemzők:

  • Halványítja a tág pórusokat
  • Alaposan, mégis kíméletesen tisztít
  • Szabályozza a faggyútermelést

    Főbb hatóanyagok:
  • Phytoferulin: A kínai aranyfonál kivonata, mely 10 másik növényi kivonattal kombinálva elnyerte a francia ECOCERT bio minősítést. Növeli a bőr védekező képességét a külső sérülésekkel szemben és revitalizálja a bőrt.
  • Vörös árpa kivonat: Hidratáló és bőrmegújító hatású összetevő, segít a bőr nedvességtartalmának megőrzésében.
  • Evermat: Licsi kivonat és oleánolsav különleges kombinációjával segít a bőr faggyútermelésének csökkentésében, ezáltal pedig a pórusok méretének a finomításában, valamint a pattanások, mitesszerek kialakulásának csökkentésében.
  • Gluconolactone: Bőrkondicionáló hatású összetevő, az AHA-hoz hasonló, de annál gyengédebb hámlasztó, erősen hidratáló, antioxidáns hatással is rendelkezik.
  • Snow Fungus kivonat: Hosszantartó, hatékony hidratálást biztosító összetevő.
  • Hyaluronic acid: A hialuronsav segít megőrizni a bőr víztartalmát és feszességét. Kozmetikumokkal alkalmazva képes a vizet beszívni a bőrbe, ez a bőr kitöltődését és az apró ráncok megszűnését eredményezi.
  • Yeast B complex: Kiváló antioxidáns, segíti a sebgyógyulást, a bőrszövet regenerálódását.
  • Ethyl Ascorbic Acid: A tiszta C vitamin stabilizált változata. Antioxidáns, pigmentfolt elleni és kollagén termelést serkentő tulajdonsága is van.


Használata:
Használd rendszeresen az arc, nyak és dekoltázs tisztítására. Öblítsd le vízzel!

 

 

 


ÖSSZETEVŐK:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Gluconolactone, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, Butylene Glycol, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Potassium Hydroxide, Kalanchoe Pinnata Leaf Extract, Sodium benzoate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Benzoic Acid, Tranexamic Acid, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Niacinamide, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Yeast Extract, Enantia Chlorantha Bark Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Phenoxyethanol, Artemisia Umbelliformis Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Epilobium Fleischeri Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Peucedanum Ostruthium Leaf Extract, Scutellaria Alpina Flower /Leaf/Stem Extract, Panthenol, Propylene Glycol, Zinc Gluconate, Salicyloyl Phytosphingosine, Sodium Citrate, Caffeine, Biotin, Oleanolic Acid
Adatok
Bőrtípus
Pigment foltok, Kombinált bőr, Tág pórusú bőr, Zsíros bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Narüko
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Gáti Rita
2023.10.13
Ez egy "imádom" kozmetikum. Elsőre az illata kicsit fura volt, de aztán megszerettem. Reggel-este használom. Egész nyáron kitartott, és imádom, ahogy tökéletesen megtisztítja a bőrömet.
Müller Kitti
2021.08.24
Rég szemeztem már vele és nem bántam meg, hogy kipróbáltam.
Nagyon jó vele arcot mosni, egy pumpálasnyi bőven elég. Nagyon tetszik a habos állaga. Tökéletesen tisztít, nem szárít. Kb 3 hete használom és mintha a pórusaim szebbek lennének. Egyelőre csak esti rutinban használom olajos lemosás után, de ez változhat.
Lilla
2021.02.17
Végre egy habzó lemosó, ami a téli hidegben sem szárít. Minden napos használat mellett is kitart minimum 4 hónapig. Olajos lemosás után használom, nagyon kis puhának és tisztának érzem utána az arcom.
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek