Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Geek&Gorgeous Smooth Out Hámlasztó 100ml ráncokra
Geek&Gorgeous Smooth Out Hámlasztó 100ml ráncokra
8 900 Ft

Geek&Gorgeous Smooth Out Hámlasztó 100ml ráncokra

Már az első használat után érezhetően ragyogóvá és üdévé teszi a bőrt. Hosszútávon simítja a ráncokat és elősegíti a bőr fiatalos, egészséges működését.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

8 900 Ft
Egységár: 89 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 178 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

12% AHA + Kaktusz hámlasztó folyadék, ami azonnal üdébbé & ragyogóbbá teszi a bőrt, hosszabb távon pedig simítja a ráncokat, és elősegíti a bőr fiatalos, egészséges működését.

Termékjellemzők:

  • Hatásos öregedő, egyenetlen, fakó bőr esetén
  • Hatékonyan, mégis gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • Segít legyőzni a vízhiányt
  • Serkenti a kollagéntermelést, gyorsítja a pigmentfoltok halványodását
  • Folyékony, vízszerű állag, amit nem kell lemosni
  • 100%-ban illat- és színezékmentes

A Geek & Gorgeous legerősebb hámlasztó folyadéka, aminek kifejezetten az a célja, hogy ütős mennyiségű AHA savval lássa el a bőrödet, miközben mégis gyengéd és kíméletes. A benne található 12% AHA sav hatásosan de gyengéden hámlasztja a bőrfelszínt, és már az első használat után láthatóan simábbá, üdébbé teszi a bőrt. Rendszeres, hosszabb távú használat mellett pedig a formulában lévő glikolsav + tejsav kombináció serkenti a kollagéntermelést (és így simítja a ráncokat), gyorsítja a pigmentfoltok elhalványodását, és növeli a bőr vízmegtartó képességét.

Kinek való ez a termék?
Mindenkinek, különösen azoknak, akiket zavar a bőröregedés, a bőregyenetlenségek és/vagy a vízhiány. Nagyon érzékeny, pirosodásra hajlamos bőrűek - ahogy minden AHA-t - jobb, ha inkább kerülik. Nekik a Geek&Gorgeous Calm Down terméket érdemes megnézni.

Használata:
Ideális első lépés arctisztítás után. Használd úgy, mint egy tonikot, vattapamaccsal vagy a tenyeredbe csöpögtetve, simítsd át vele az arcod! Kerüld a szemed közvetlen környékét! Várd meg, amíg beszívódok, és használd utána a kedvenc szérumaidat, hidratálókrémedet. A magas AHA tartalom miatt használatkor lehetséges egy enyhe bizsergető érzés, ez teljesen normális. Azokon az estéken, amikor ezt a kezelést használod, ne használj más hámlasztó terméket, beleértve a bőrradírokat is.

Bőrtípusodtól és AHA savakhoz való edzettségedtől függően használhatod akár mindennap, vagy csak heti egy-két alkalommal is. Ha még sosem hámlasztottál, vagy nem használtál hasonló erősségű terméket, akkor kezd óvatosan és fokozatosan szoktasd hozzá a bőröd. Az első két hétben használd heti 1-2-szer, ha minden rendben, nincsen látható hámlás vagy irritáció, akkor mehet a heti 3-4 alkalom. Ha további két-három hét után is minden rendben, utána használd napi egyszer. Ha látható hámlást, vagy egyéb irritációt tapasztalsz csökkentsd a gyakoriságot.

FONTOS: az AHA savak érzékenyebbé teszik a bőrt a napra. Reggel használj egy legalább SPF 30-as fényvédőt!

Kulcs összetevők:

  • Glikol- és tejsav: A legbizonyítottabb és legtöbbet kutatott AHA savak, amik gyengéden hámalsztják a bőr felszínét. A glikolsav ezen túlmenően kiváló anti-aging összetevő, és serkeni a kollagén termelést, a tejsav pedig híres a hidratáló hatásáról is.
  • Nopal Kaktusz + élesztő kivonat: Alacsony molekulasúlyú peptidekben, ásványokban és szénhidrátokban gazdag kivonat-kombináció, amit kifejezetten az AHA-kkal járó neuroszenzoriális irritáció csökkentésére terveztek.
  • Galactoarabinan: Vörösfenyőből származó kivonat, ami segít hidratálni a bőrt, segíti az apró ráncok simítását, és növeli az AHA savak hatékonyságát.
  • Xylitylglucoside + Anhydroxylitol + Xylitol: Cukor alapú hidratáló trió, ami növeli a bőr vízmegtartó képességét, és erősíti a bőr védőrétegét.
  • Sodium Hyaluronate Crosspolymer: Új generációs “hialuronsav háló”, aminek vízmegkötő képessége többszöröse a sima hialuronsavnak, és segít hosszantartóan hidratálni a bőrt.


A termék pH értéke a gyengéd, de hatékony hámlasztáshoz és a termékben lévő savakhoz igazodva 3.5 - 3.9 közötti.







Összetevők:
Water/Aqua, Glycolic Acid, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Glycerin, Methyl Gluceth-20, Galactoarabinan, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Opuntia Ficus‐Indica (Nopal Cactus) Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Pentylene Glycol, Glucose, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Benzoate, Phenoxyethanol
Adatok
Bőrtípus
Mélyebb ráncok, Érett bőr, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Pigment foltok, Kombinált bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Fungal Acne Safe
Gyártó
Geek&Gorgeous
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (12 vélemény)
(12)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kata
2022.11.19
Már többször újra vettem. Imádom! Minden másnap használom, nem szárítja a bőröm.
Igazolt vásárlás
M.Nóri
2022.08.25
A bőrőm másnap bársonyos puha lett a terméktől. Folyamatosan építettem be a rutinonba, három naponta használom. Ajánlani tudom a könnyű, vizes állaga miatt. A kis kiszerelés nagyon praktikus.
Évi
2022.06.01
Nagyszerű termék jó áron
Igazolt vásárlás
Alíz
2022.05.04
Nálam abszolút befutó lett. Elsősorban a felkaromon lévő KP kezelésére vettem, amin szintén valamennyire segített (csodát nem vártam), de az arcomon még inkább bevált. Sima, feszes, egyenletes az arcbőröm, már 2 hét használat után. Gyengéden hámlaszt, nem irritál, minden este használom, niacinamiddal vagy HA -val, illetve retinallal együtt. Szívből ajánlom.
Igazolt vásárlás
Timi
2022.05.04
Imádom
Hasonló termékek