Geek & GorgeousaPAD

Méret

Árukereső.hu

Regisztrálj extra kedvezményekért!
Díjazzuk a hűségedet, ezért minden megvásárolt termékkel nő a kedvezményed értéke!

Külföldre is szállítunk! Részletekért kattints ide.

* Magyarország területén.

Kinek ajánlom: Azoknak, akiknek gondot okoz a túlzott zsírtermelés, pigmentfoltos és/vagy érzékeny a bőre, és szívesen kipróbálnának egy hatásos & újfajta azelaint, könnyed formulában. Minden bőrtípusra.

 

20% Azelain-származék szérum

 

Ütős mennyiségű újgenerációs azelainsav-származék (PAD) egy hipp-hopp beszívódó fluid formulában, ami egyszerre többféle probléma elleni harcban is jó barátod. 

-Hatásos pattanások, pigmentfoltok és érzékeny bőr esetén

-Segít normalizálni a bőr zsírtermelését 

-Segít halványítani a foltokat, egyenletesebbé teszi a bőrt

-Csökkenti a pirosságot

-Kellemesen hidratálja a bőrt

-Szuper könnyed állag, gyorsan beszívódik

-100%-ban illat- és színezékmentes

-Állatokon nem tesztelték

-Magyar márka

Az azelain sav egy 3az1ben, klinikailag bizonyítottan hatásos hatóanyag pattanások, pigmentfoltok & pirosodás esetén. Hátránya viszont, hogy nehezen formulázható, ezért nehézkesebb-krémesebb állagokat tesz lehetővé. 

Ez a formula ütős mennyiségben (20%) egy újgenerációs azelain-formát tartalmaz, ún. Potassium Azeloyl Diglycinate-ot (PAD), ami hasonlóan hatásos, mint a "normál" azelain sav, ám szuper-könnyed, olajmentes textúrát tesz lehetővé. Ennek köszönhetően azok is tudják használni, akik idegenkednek az azelain savas termékekre általában jellemző, kicsit krémesebb állagoktól. 

A PAD hasznos kis barát zsíros vagy pattanásos, illetve napkárosodott (pigmentfoltos) vagy érzékeny bőr esetén: két top tulajdonsága, hogy egyrészt képes a zsírtermelést normalizálni, másrészt a pigmenteket termelő enzim blokkolásával hatásos segítség a pigmentfoltok halványításában. Bónuszként kellemesen hidratál is, és csökkenti a pirosságot.

Kulcs összetevő: 
Potassium Azeloyl Diglycinate 
Az azelain sav és a glicin (amino sav) házasságából született újgenerációs összetevő, ami a tiszta azelain savval ellentétben könnyed & gyorsan beszívódó formulákat is lehetővé tesz. A glicin "felmenőnek" köszönhetően kellemes, könnyed hidratálást képes adni a bőrnek, emellett pedig hasznos kis barát a zsírosság, a pattanások vagy a pigmentfoltok elleni harcban. Egyik top tulajdonsága, hogy segíti a túlzott olajtermelés normalizálását, a tirozináz enzim blokkolásával pedig hatásos segítség a foltok kialakulásának megakadályozásában. Kifejezetten klassz a bőrérzékenység és pirosság csökkentésében. 

Összetevők: 
Water, Potassium Azeloyl Diglycinate, Propanediol, Glycerin, Methyl-Gluceth 20, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Xanthan Gum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Ajánlott termékek