Geek & GorgeousHA 5 Light

Méret

Regisztrálj extra kedvezményekért!
Díjazzuk a hűségedet, ezért minden megvásárolt termékkel nő a kedvezményed értéke!

Kinek ajánlom: Mindenkinek, aki extra könnyed hidratáló szérumot szeretne. Textúrája miatt különösen jó kombinált/zsíros bőrűeknek.
5féle hialuront tartalmazó, hipp-hopp beszívódó szérum a bőr hidratálására és vízhiány ellen.

  • -Különböző súlyú és szerkezetű hialuronokkal
  • -Hidratál és feltölt, simítja a finomvonalakat
  • -Erősíti a bőr védőrétegét, támogatja a sérült bőr helyreállását
  • -Könnyed & gyorsan beszívódik, nem tapad
  • -100%-ban illat- és színezékmentes
  • -Állatokon nem tesztelték
  • -Magyar márka
  •  
  • A hialuron a bőrünkben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF), ami saját súlyának akár 1000-szeresét képes vízből megkötni (vagyis egyetlen gramm 6 liter megkötésére képes!), ezért extrán hatásos hidratálásra és vízhiány ellen. 

Ebben a könnyed & gyorsan felszívódó formulában ötféle, különböző molekulasúlyú és -szerkezetű hialuronforma egyesíti az erejét: az arany standard Sodium Hyaloronate-ból kétfélét, keresztkötött crosspolymert (ami egy hosszabb láncolat, mint a sima hialuron, így elnyújtottabban képes hatni), a növényi hialuronként is ismert rezgőgomba kivonatot és egy ún. hidrolizált hialuront tartalmaz, ami a hidratáláson túl a bőr természetes védőrétegét és regenerációját is erősíti. 

Együtt fokozott erővel képesek hidratálni és puhává tenni a bőrödet, de anélkül, hogy elnehezítő vagy olajos érzetet keltenének. Extra segítséget nyújtanak vízhiány ellen vagy annak megelőzésére, bónuszban ráadásul a finomvonalakat is segítenek simítani, és pumpáltabb, frissebb összhatást keltenek. 

Kulcs összetevők: 
Sodium Hyaluronate Crosspolymer 
"Keresztkötött" hialuronsav, vagyis a "normál" hialuron savból képzett, összekapcsolt láncolatok egysége. Vízmegkötő képessége a sima hialuron sav ötszöröse (!), aminél elnyújtottabban és hosszabban hat. Segíti a víz és a vízben oldódó aktív összetevők felszívódását. 

Sodium Hyaluronate 
A hialuron leggyakrabban használt só formája; amiből kisebb és nagyobb molekula súlyút is találsz a formulában. 

Ezüst rezgőgoma kivonat 
Növényi hialuronként is emlegetett összetevő, ami hasonlóan szuper vízmegtartó képességű, mint a hialuron, emellett pedig antioxidáns tulajdonságai is ismertek. 

Hydrolyzed Hyaluronic Acid 
A hialuron kisebb molekulasúlyú verziója, ami extrán klassz a bőr regenerációjának és természetes védőrétegének segítésében, amellett, hogy szuperül feltölti a bőrt. 

Összetevők: 
Water, Glycerin, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Tocopherol, Carbomer, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.