NaticsHydra-N hialuron feszesítő , hidratáló szérum

Méret

Regisztrálj extra kedvezményekért!
Díjazzuk a hűségedet, ezért minden megvásárolt termékkel nő a kedvezményed értéke!

Kinek ajánlom : Legtöbbünk bőre vízhiányos. Gyakran már elegendő bőségesen hidratálni arcbőrünket, máris feszesebbnek, egészségesebbnek és teltebbnek látjuk. Bőrünknek szüksége van nedvességre, hogy fiatalságát és feszességét a lehető legtovább megőrizze!

Mindennapi ápolásra lett kifejlesztve ez a kivételes készítményt, amelyet olyan rugalmasan használhatsz, mint eddig szinte semmi más arcápolódat! A gondosan összeválogatott  hatóanyagok, kiegészítik egymás hatásait, sőt fel is erősítik azokat! 

Főbb hatóanyagai:


Hialuronsav  - az egyik leghatékonyabb nedvességmegkötő. Védi, óvja bőrödet a kiszáradástól, feltölthet apró egyenetlenségeket és feszesítheti bőrödet.

Jázmin hidrolátum  - ritka növényi hidrolátum, rendkívül jól hidratál Bőrpuhító hatásával, kellemes illatával segít arcbőrödet hidratálni.


Fehérrózsa-hidrolátum - Csodálatos, édeskés- virágos illatú virágvíz. Gyulladáscsökkentő és bőrpuhító hatású. 


Fehértea-kivonat - A fiatalság forrásának is hívják. Anti-aging hatásáról ismert, gazdag antioxidáns anyagokban, védi arcbőrödet a szabad gyökök ellen-


Gluconolactone (glucono-delta-lactone) - egy természetes hydroxy-sav. Vízzel érintkezve gluconic-savat alkot, amely rendkívüli hidratáló összetevő. Rugalmassá és puhává varázsolhatja arcbőrödet

Provitamin B5 (panthenol) - ápolja bőrödet, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, sejtosztódást ösztönző vitamin, növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.

A hydrasilc (hydra-selyem) komplexnek köszönhetően a hydra-N már felvitel közben selymes érzetet kelt, arcbőrödet puhábbá, ragyogóbbá varázsolhatja! A hialuronsav védi, óvja arcbőrödet, segít feszessége megőrzésében. A jázmin, fehér rózsa és fehér tea egy különleges növényi együttest alkotnak, melyek értékes hatóanyaggal látják el bőrödet! Az organikus fehér tea erősíti és antioxidáns hatásával védi arcbőrödet. A gluconolactone egy természetes hydroxy-sav, erőteljes hidratáló és anti-aging hatással. Az allatoninnal együtt fokozza bőröd hidratáltságát és puhítja a felsőbb rétegeit, amelyek kiszáradásra és repedezésre hajlamosat. A provitamin B5 és az organikus növényi glicerin tovább fokozzák a hidratálást és sejtmegújító hatású párost alkotnak.

Ajánlott termékek: