NaticsSerum C-20 anti-aging C-vitamin szérum

Méret

Regisztrálj extra kedvezményekért!
Díjazzuk a hűségedet, ezért minden megvásárolt termékkel nő a kedvezményed értéke!

Kinek ajánlom : Ha sugárzó, ragyogó arcbőrt szeretnél.  Rendszeres használata mellett halványíthatja a pigment foltokat és kiegyenlíti a bőr tónusát. Pattanások után maradó pigement foltokat nagyon eredményesen lehet kezelni ezzel a szérummal.

A NATICS® C20 könnyedén árnyékba helyezi a legtöbb C-vitaminos szérumot, amit eddig használtál: koncentrált hatóanyag tartalmú, káros anyagoktól mentes, organikus összetevőket tartalmazó aktív C-vitamin szérum. A tökéletes arcbőr titka az összetevőiben rejlik: 20% tiszta L-aszkorbinsav, azaz C-vitamin, amelynek egy része liposzóma kapszulákba lett zárva, hogy még eredményesebben lehessen a bőrbe juttatni. A C-vitamin hatását további 12 hatóanyag erősíti, amelyek önmagukban is figyelemre méltó teljesítménnyel rendelkeznek.

A szérum a C-vitamin szerelmeseinek készült, 99% hatóanyag és magas, 20% C-vitamin tartalma szinte borítékolja a hatékonyságot. Egyedi receptúrája és a levegőmentesen záródó airless flakon védi a beltartalmat az idő előtti oxidációtól, továbbá nem hagyja, hogy a csepegtetőjén kikristályosodjon a hatóanyag. Ezek garantálják, hogy a szérum hatékonysága egész élettartalma alatt páratlan százalékban marad aktív - ezt a színén is láthatod. Egy színskála segítségével - amelyet a tárolón láthatsz - ellenőrizheted, hogy meddig használhatod.

Tippek az eredményes használathoz:

  • -A C20 szérumot vékony rétegben vidd fel, lehetőleg a még nedves arcbőrre
  • -A beszívódását követően használd kedvenc hidratáló krémedet, hogy a szérum még mélyebb     rétegekbe juthasson el
  • -Amennyiben túl soknak érzed vagy nagyon érzékeny az arcbőröd, akkor adj pár cseppet belőle   szérumodba vagy krémedbe és együtt vidd fel
  • -Ajánlott az esti arcápolási rutinodban használni, mivel éjjel regenerálódik a bőröd a legjobban

FONTOS! - A szérum tárolása:

  • A szérumot hűtött, sötét helyen tárold 4-8°C között! (hűtőszekrényben)
  • Felbontást követően 3 hónapig használhatod

Összetevők: Bambusa Arundicea (Bamboo) Water*, Citrus Limonum (Lemon) Fruit Water*, L-Ascorbic Acid (Vitamine C), Glycerin*,  Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Water*,  Tocopherol, Lecithin (Liposomal Spheres), Panthenol, Caffeine, Bisabolol, Sodium Hyaluronate**, Allantoin, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extract, Xanthan Gum, Aqua, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide (pH adjuster), Alcohol, Dehydroacetic Acid  (*Organic source / Organikus gazdálkodásból / **High and Low Molecular Weight/Nagy és Kis Molekulasúly)