Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Purito Deep Sea Pure Water Krém

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.3 (8 vélemény)
(6)
(0)
(1)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Alexandra
2023.03.28
Nem tudom, már hányszor vettem újra. Legjobb arckrém, amit eddig próbáltam, nem szándékozom mostanában lecserélni. Nagyon jól hidratál anélkül, hogy zsírossá tenné a bőröm, a kisebb pattanásokat simán kicsinálja egy éjszaka alatt és sokkal gyorsabban is gyógyulnak a hegek utánuk. Csak ajánlani tudom.
Fatime
2021.11.08
Legalább 5 tubust már elhasználtam belőle. Akinek nagyon száraz bőre van az lehet csalódni fog, ellenben a zsíros bőrre a legjobb hidratáló, amit eddig használtam.
Varga Dóra
2021.11.03
Nagyon szeretem ezt a krémet, általában éjszakára használom. Reggel puha és kisimult a bőröm, illetve a kisebb bőrhibákat maradéktalanul eltünteti.
Csigéné Hegedüs Irma
2021.10.26
Kaptam belőle egy mintát és akkor úgy tetszett a bőrömnek. Aztán gondoltam ki próbálom a nagyobb változatát. De sajnos az én zsíros bőrömön nagyon rosszul nézett ki. Esti rutin utolsó lépéseként használom, de nem szívja be a bőröm. Nem az a baj hogy egy kicsit csillog az arcom, hanem az hogy nagyon is, mint egy diszkó gömb kb :D és pár perc után is még érzem hogy ott van az arcomon. A hatás is elmaradt sajnos.
Judit
2021.05.27
Igazából a szemem alatti erősen vízhiányos részekre vettem,csodás hatását nem tapasztaltam, habár eddig nem kevertem hyarulonnal, lehet ez az oka. A zsíros t-vonalban nekem mitteszert okoz, pedig könnyű kis krém
Kiss Alexandra
2021.04.16
Először kis termékmintában kaptam, már az első felvitel után elájultam, olyan érzést hagyott maga után. Megrendeltem utána a nagytestvért, éjszakára szoktam felkenni, reggelre babapopsi bőröm lesz tőle, nem zsírosítja be, tökéletes beszívódik
Telek-Metzler Anita
2020.11.10
Úristen én ezt imádom! Napi kétszer használom reggel-este összekeverve a Pure Hyarulon Acid szérumjával amivel erősítik egymást! Így ajánlják mindenhol, gondoltam teszek egy próbát. De biztos ezt mindig együtt használom ezentúl!
Fanni
2020.10.07
Ajándekba kaptam mintakent, kellemes az állaga, smink alá is kivaló, de kell neki 2 perc míg teljesen beszívódik. Lehet, hogy ebből rendelek még a jovőben is.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza