Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Tindigo Great&Powerful Kémiai Hámlasztó
Tindigo Great&Powerful Kémiai Hámlasztó
14 990 Ft 
10 000 Ft

Tindigo Great&Powerful Kémiai Hámlasztó

Hatékony kémiai hámlasztó minden bőrtípusra. Egészségesebb, üdébb bőrképet eredményez, miközben felveszi a harcot az öregedés jeleivel és látványosan csökkenti a pórusok méretét.
KÖZELI LEJÁRAT: 2024. 07.31.!

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
100ml
GLS szállítás
2024.04.01
Lejárati idő
2024. július 31.
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

33
14 990 Ft 
10 000 Ft
Egységár: 100 Ft/ml
Kedvezmény: 33
Megtakarítás 4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hatékony kémiai hámlasztó tág pórusokra, pigment foltokra és a bőr öregedés lassítására. 7,5% AHA savval és 1% BHA, azaz szalicilsavval.

Termékjellemzők:

  • Könnyed, lotion állag
  • Kombinált aha savat és bha hámlasztót is tartalmazó termék, amely nem csak a felszínen hat, hanem a pórusok mélyén is.
  • Lassítja a bőr öregedést
  • Halványítja a májfoltot és a napkárosodás okozta pigment foltokat
  • Kiválóan alkalmazható pattanás után maradt foltokra, tág pórusokra, pattanásokra
  • Zsíros, száraz és érett bőrre is ajánljuk használatát
  • Vegán termék és nem tesztelték állatokon

Főbb összetevők:

  • Glikolsav: Az alfa-hidroxi savak családjába tartozó, kis molekulaméretű sav, mely méretének köszönhetően képes a bőr méyebb rétegeibe is beszívódni és ott serkenteni a kollagén és a bőr teltségét, feszességét, hidratáltságát adó anyagok (mint pl a hialuronsav) termelődését. A hámsejtek közötti összekötő kapcsok bontásával távolítja el az elhalt hámsejteket, így erős pigmentfolthalványító hatással is rendelkezik. Mivel vékonyítja bőrünk külső rétegét, az elhalt hámsejtekből álló stratum corneumot, simává, puhává teszi az érdes bőrt, viszont emiatt érzékenyebbé válik a bőr a napsugárzással szemben.
  • Szalicilsav: Egy főként zsíros, aknés bőrűek által kedvelt béta-hidroxi sav, mely zsírban oldhatóságának köszönhetően képes a pórusok belsejében hámlasztani, ráadásul gyulladáscsökkentő képességű  is, így a pattanások, mitesszerek ellen hatásosan veszi fel a harcot, valamint serkenti a bőrmegújulást.  Az alfa-hidroxi savakkal ellentétben nem fényérzékenyítő, sőt fényvédő hatású.
  • Tejsav: Alfa-hidoroxi savak közül a gyengédebbek közé tartozik, az AHA-kra jellemző folthalványító, elhalt hámsejteket leoldó és bőröregedést lassító hatásán kívül nagyon jó vízmegkötő, így hozzájárul a bőr hidratáltságához.
  • Mandulasav: Szintén az alfa-hidroxi savak közé tartozó, nagyobb molekulaméretű és ennek köszönhetően gyengédnek számító kémiai hámlasztó összetevő. A többi AHA-hoz hasonlóan eltávolítja az elhalt hámsejteket és halványítja a pigmenfoltokat, azon belül a pattanások után maradt foltokra, vagyis gyulladás utáni hiperpigmentáció csökkentésére kifejezetten eredményes. Antimikrobiális, antibakteriális hatása miatt a pattanásos bőr kezelésére is alkalmas.
  • Uborka kivonat és Aloe Vera: nyugtatja, hidratálja a bőrt, utóbbi pedig gyulladáscsökkentő hatású is.
  • Hialuronsav: Illetve annak sója, sodium hyaluronate, mely kisebb molekulaméretének hála mélyebben képes beszívódni a bőrbe, erős vízmegkötő, így hozzájárul a bőr hidratáltságához.
  • E-vitamin:  Erős antioxidáns, amely a bőrünkre káros külső-belső hatások következményeit enyhíti, amelyek hosszú távon a bőröregedéshez járulnak hozzá.


Használata:
Vidd fel a megtisztított, de száraz bőrödre és gyengéden masszírozd be. Nem szükséges lemosni. Ha szárazabb a bőröd, ajánlott utána egy testesebb hidratáló használata.

Az AHA savas hámlasztó növeli a bőr fényérzékenységét, ezért a használata mellett mindenképp szükséges fényvédőt használni. Ha nyaralni mész és nem tudsz ügyelni a megfelelő fényvédelemre  akkor inkább függeszd fel a használatát 2 héttel az indulás előtt.

 

Érzékeny bőröm, rosaceám van, használhatom?
Nagyon érzékeny, rosaceás bőrre nem ajánljuk a használatát. Helyette válassz egy gyengédebb hámlasztót mint például Geek&Gorgeous Calm Down hámlasztóját vagy a Tindigo Soft&Silky enzimes peelingjét.

Terhesség/szoptatás alatt használhatom?
A legtöbb szakértő szerint AHA savakat és 1% alatt BHA-t lehet használni terhesség alatt, viszont ebben nincs teljes egyetértés. Kérd ki kezelőorvosod tanácsát! Vagy válaszd a legkíméletesebb peelingünket, a Tindigo Soft&Silkyt amit egészen biztosan lehet használni ebben az időszakban is.


 


Összetevők:
 Aqua, Glycolic Acid, Lactic Acid, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Mandelic Acid, Salicylic Acid, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxyethanol,
Polysorbate 60, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus Seed Oil, Salix Nigra Bark Extract, Tocopherol, Glycerin, Cucumis Sativus Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Száraz bőr, Tág pórusú bőr, Kombinált bőr, Pigment foltok, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Tindigo
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek