Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Innisfree Super Volcanic Pore Clay Mask 2X

Egy mélytisztító, krémes textúrájú agyagmaszk AHA savval és vulkanikus klaszterrel, ami alaposan megtisztítja a pórusokat miközben gyengéden hámlaszt.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
100ml
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

7 200 Ft
Egységár: 72 Ft/ml
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 144 Ft
Részletek

Az Innisfree egyik bestsellere, a Super Volcanic Pore Clay Mask minden olajos bőrű, mitesszerekkel küzdő nő álma: minimalizálja a pórusokat, magába szívja a bőrön lévő felesleges faggyút, miközben AHA tartalmának köszönhetően a felszínen is hámlaszt és puhává varázsolja az arcbőrt.

Termékjellemzők:
• A pórusok kisebbnek látszanak
• Puha, egyenletes bőrfelszínt eredményez
• Hatékonyan szívja magába a felesleges faggyút
• Normál és kombinált bőrre is ajánljuk
• Remek választás, zsíros, olajos bőrre , egyenetlen bőrfelszínre


Főbb összetevők:
• Jeju vulkanikus klaszter: elképesztően finomra őrölt vulkanikus láva, ami magába szívja a felesleges faggyút. Ez a természetesen porózus kőzet telis-tele van ásványi anyagokkal, és magához vonzza az olajat a pórusokból.
• Tejsav: az egyik legkíméletesebb AHA sav, ami gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, a pórusok pedig kisebbnek látszanak majd.

Használata: 
Hetente egy, vagy két alkalommal használd.
Oszlasd el tiszta, száraz bőrön elkerülve a száj és a szem környékét, hagyd fenn 15-20 percig, vagy amíg teljesen megszilárdul. Öblítsd le langyos vízzel, majd követheti a szokásos rutinod.



Összetevők

water / aqua / eau, titanium dioxide (CI 77891), butylene glycol, volcanic ash, glycerin, silica, trehalose, caprylic/capric triglyceride, kaolin, bentonite, polyvinyl alcohol, glyceril stearate, stearic acid, cetearyl alcohol, 1,2-hexandeiol, pvp, peg-100 stearate, polysorbate 60, iron oxides (CI 77499), hydrogenated vegeteable oil, xanthan gum, juglans regia (walnut)shell powder, lactic acid/glycolic acid copolymer, sorbitan stearate, zea mays (corn) starch, polyacrylate-13, polysorbate 20, mannitol, dextrin, theobrama cacao (cocoa) extract, microcrystalline cellulose, lactis acid, polysobutene, menthoxypropanediol, tetrasodium pyrophosphate, disodium edta, ethylhexylglycerin, sorbitan isostearate, aluminium hydroxide, triethoxycaprylylsilane, tocopherol
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Tág pórusú bőr, Pattanásos bőr, Kombinált bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes
Gyártó
Innisfree
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Rebeka
2022.02.03
Heti 2 alkalommal használom, mert bírja a bőröm. Számomra kellemes hűsítő hatása van használat közben, a maszk lemosása után selymes, friss és tiszta érzetem van. Már az első pár alkalmazás után láthatóan kitakarította a pórusaimat. Idáig meg vagyok vele elégedve és kíváncsian várom, hogy mit hoz a jövő.
Papp Barbara
2021.06.22
Még csak egyszer használtam, félni szoktam az ilyen típusú pakolásoktól, mert általában nagyon-nagyon szárítanak. Ő szerencsére nem, hosszab távú eredményről viszont még nem tudok beszámolni.
Lévai Gréta
2021.04.06
Szuper
Hasonló termékek