Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Almost1618 ET Vitamin C+E+Ferulic acid Antioxidant fluid
Almost 1.618 ET Vitamin C+E+Ferulic acid Antioxidant fluid
5 990 Ft

Almost 1.618 ET Vitamin C+E+Ferulic acid Antioxidant fluid

Egy antioxidánsokban gazdag krémfluid könnyed formulában, ami erősíti a kötőszövetet és aktívan harcol a bőrt ért külső hatásokkal szemben.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
30ml
GLS szállítás
2024.04.23
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

5 990 Ft
Egységár: 200 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

Az oxidáció során szabadgyökök keletkeznek, amelyek láncreakciót váltanak ki, ezáltal felelősek hosszú távon a sejtek öregedésért. Ez a folyamat nem kíméli a bőrünk laza, rostos kötőszövetét sem. Bár természetes, hogy a kollagén és az elasztin mennyisége a bőrben idővel csökken, az antioxidánsok segítségével ez a folyamat lassítható, így tovább maradhat üde és egészséges a bőrünk.


Termékjellemzők:

  •  Az Almost1618 ET Vitamin C+E+Ferulic acid Antioxidant fluidban is megtalálható antioxidánsok olyan vegyületek, amelyek gátolják a sejtekben végbemenő oxidációs folyamatokat, ezért oxidációs inhibitoroknak is nevezik őket.
  •  Az Almost1618 ET Vitamin C+E+Ferulic acid Antioxidant fluid nem nehezíti el a bőrt, nem tömíti el a pórusokat és matt finish-t hagy maga után.


Főbb összetevők:

  •  Etil-aszkorbát: stabil C-vitamin származék és multifunkcionális összetevő: serkenti a kollagéntermelést, vitalizál és kiválóan kezeli az aknés bőrt.
  •  E-vitamin: egy a zsíroldható bőrvitaminok közül, amelyek a bőr lipofil részében találhatók. Az E-vitamin egy ismert antioxidáns és sejtvédő vitamin, mely erős fegyver a bőröregedéssel szemben. Gyulladáscsökkentő hatású és fenntartja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát.
  •  Ferulinsav: növényi forrásból származó fenol, amely szintén az egyik legjobb természetben előforduló antioxidáns. Főként a napfény okozta károkat enyhíti bőrünkben.
  • Tőzegáfonya kivonat: ez a rózsaszínben tündöklő növényi kivonat adja a fluid izgalmas árnyalatát. A tőzegáfonya kivonat gazdag ellagsavban, anticiánokban és resveratrolban, így segít hatástalanítani azokat az enzimeket, amelyek a kötőszövetet károsítják.
  •  Hidegen sajtolt szilvamagolaj: stabil olajnak számít a szépségápolásban, nagyrészt olajsavat tartalmaz, ezáltal növeli a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát.

 

Használata:

Használhatod a szérumok után mint egy könnyed krémet vagy a nappal a smink és fényvédő alá. 





Összetevők

Aqua, szorbitán-sztearát, glicerin, szacharóz-kokóát, szacharóz-sztearát, Vaccinium macrocarpon kivonat, nátrium-pca, nátrium-levulinát, Prunus Domestica magolaj, 3-O-etil-aszkorbinsav, ferulinsav, Glycyrrhium glabra fitát, kálium-szorbát, tokoferol, béta-szitoszterin, szkvalán, tejsav
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Száraz bőr, Tág pórusú bőr, Pattanásos bőr, Kombinált bőr, Pigment foltok, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Vízhiányos bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Vegán, Alkoholmentes, Illatanyagmentes
Gyártó
Almost 1.618
Vélemények
Átlagos értékelés:
2.5 (2 vélemény)
(0)
(0)
(1)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Eszti
2022.12.26
Sajnos nekem nagyon kihozta a kis göböcskéimet, amikkel megszenvedtem, hogy ne jöjjenek ki, de ez olyan szinten egyenletlenné tette a bőröm.. ahogy elkezdtem használni egyből jelentkeztek a kicsi kis miteszerhez hasonlo puklik a homlokomon. Amint abbahagyom elmúltak. Nagyon szomorú vagyok miatta, mert amúgy tök jó az ötlet, csak nem jó a kivitelezés, vagy nem tudom mit nem szeret benne a bőröm.
A szaggal nekem egyébként nem volt bajom, mert ha jó a termék elviselem, de meg kell hagyni tényleg elég intenzív és nem feltétlen jó illatú, egy idő után zavaró. Csak azért adom meg a 2 csillagot, mert odaadtam testvéremnek, és neki semmi ilyesfajta probléma nem jelentkezett, de akinek a bőre hajlamos az ilyesmire, az inkább ne ezzel próbálkozzon.
Kovács Nóra
2022.04.18
Igazából nem tudom,hogy a termék romlottan érkezett vagy ilyen rossz a szaga.(poshadt növény szerű...)Amennyiben ilyen,elfogadom,csak rossz terméket nem szívesen kenek magamra.hatásról még nem tudok beszámolni,az állaga rendben van.