Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Iunik Beta-Glucan Edition Szett
Iunik Beta-Glucan Edition Szett
7 100 Ft

Iunik Beta-Glucan Edition Szett

Hidratáló szett minden bőrtípusra, egy teljes kiszerelésű Beta Glucan hidratálókrémmel és egy mini, Beta-Glucan szérummal.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
60ml+ 15ml
GLS szállítás
2024.04.22
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

7 100 Ft
Egységár: 3 550 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 142 Ft
Részletek

Hidratáló szett minden bőrtípusra, amely feltölti és nyugtatja a bőrt a benne található Beta-Glucan és Ázsiai gázló segítségével. Csökkenti a pirosságot és erősíti a bőr védőrétegét, így képes hosszútávon is megoldást kínálni az irritált bőr nyugtatásra.

A szett tartalma:

  • Beta-Glucan Daily Moisture Hidratálókrém 60ml
  •  Beta-Glucan Power szérum 15ml


Iunik Beta-Glucan Daily Moisture Hidratálókrém:
Könnyed állagú hidratáló krém érzékeny bőrre, Beta-Glucannal, Aloe Verával és Ázsiai gázlóval. A Beta-Glucan erőteljes vízmegkötő tulajdonsága révén feltölti a bőrt és javítja annak rugalmasságát. A hialuronsavnál 20%-kal hatékonyabb Beta-Glucan nem csak hidratál és halványítja a bőr öregedésének látható jeleit, de nyugtat és regenerál is.

Használata: Használd kedvenc esszenciád vagy szérumod majd vidd fel a megfelelő mennyiséget az arcbőrödre és nyakadra. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe.


Iunik Beta-Glucan Power Szérum:
Gazdagon tápláló, nem ragacsos szérum az extra ápolásra és hidratálásra vágyó bőr számára. A béta-glükán 20%-kal hatékonyabban köti meg a nedvességet, mint a hialuronsav.


Használata:
Oszlasd el a megfelelő mennyiséget az arcbőrön és finoman masszírozd a bőrbe.


.


Összetevők
 Water, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Beta-Glucan, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Cetearyl Isononanoate, Hydrogenated Polyisobutene, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Sorbitan Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Betaine, Prunus Salicina Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Sodium Chondroitin Sulfate, Dipotassium Glycyrrhizate, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Pentylene Glycol, Aspalathus Linearis Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract *az eredményekre nincs garancia, bőrtípustól függően eltérőek lehetnek Összetevők:
Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Beta-Glucan, Sodium PCA
Adatok
Bőrtípus
Száraz bőr, Érzékeny bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Érett bőr, Vízhiányos bőr, Kombinált bőr, Rozáceás bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Iunik
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Tomori Nelli
2022.10.21
Most hogy kezd hűvös, szeles, nyirkos lenni az idő az arcbőröm hámlik, könnyebben kiszárad, azért is vettem, én felváltva használom vagy a krémet vagy a szérumot esténként, utána másnap reggel szép selymes lesz a bőröm, a száraz érzést megszünteti mindkettő.