Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Benton Snail Bee Ultimate Serum
Benton Snail Bee Ultimate Serum +
9 350 Ft

Benton Snail Bee Ultimate Serum +

Anti-aging szérum a fiatalosan ragyogó arcbőrért. Prémium összetevők segítségével revitalizálja és hidratálja a bőrt. Pillantok alatt beszívódó formulája tökéletes választás minden bőrtípusra.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
35ml
GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

9 350 Ft
Egységár: 267 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 187 Ft
Részletek

A Benton snail bee ultimate szérum rugalmasabbá varázsolja a bőrt, csökkenti a ráncokat és egységesebb, fiatalos bőrképet eredményez. Könnyed, nem ragacsos szérum, ami prémium összetevőkkel veszi fel a harcot a bőröregedéssel és a ráncokkal. Simít, javítja a bőr rugalmasságát, segít csökkenteni a foltokat és egységesebb bőrképet eredményez. Egyszerre hidratál és feszesíti a bőrt.

Termékjellemzők:

• Táplál: csigamucin és fermentált összetevők segítségével mélyen táplálja és puhává varázsolja a bőrt, ami egészségessé és élettel telivé válik.
• Védi a bőrt: megerősíti a bőr barrier rétegét, kiegyenlíti a bőrfelszínt és növeli az arcbőr rugalmasságát. Meggátolja a nedvességvesztést és védőréteget képez a bőr felszínén.
• Ragyogó és egészséges szemkörnyék: adenozin és niacinamide tartalmával kisimítja és táplálja a szemkörnyéki bőrt, és segít búcsút inteni a fakó bőrnek.

 


Főbb összetevők:                       

 • Csigamucin: védi a bőrt és növeli annak rugalmasságát
 • Aloe vera: puhább, hidratált arcbőrt eredményez és erősíti bőröd védőrétegét.
 • Niacinamide (B3 Vitamin): javítja a bőr tónusát és táplál, remek ragyogásfokozó összetevő.


Használata:
Arctisztítás után vidd fel a kedvenc tonikod ezzel előkészítve bőrödet a rutin következő lépéseire. 2-3 csepp szérumot oszlass el a teljes arcodon, majd finom ütögető mozdulatokkal segítsd a termék beszívódását az arcbőrbe.
Bátran keverhetsz pár csepp Benton Snail Bee Ultimate + szérumot reggel a kedvenc alapozódba is!


Összetevők

Saccharomyces/Snail Secretion Filtrate Ferment Filtrate, Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Lactobacillus/Collagen Ferment Filtrate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Niacinamide, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cellulose Gum, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Bifida Ferment Lysate, Ulmus Campestris (Elm) Bark Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Diospyros Kaki Leaf Extract, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Beta-Glucan, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Glycine, Serine, Glutamic Acid, Allantoin, Aspartic Acid, Leucine, Alanine, Lysine, Tyrosine, Phenylalanine, Valine, Thrꠓeonine, Proline, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Arginine, Ceramide NP, Adenosine, Bee Venom, Tocopherol, Polyglyceryl-3 Distearate, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol
Adatok
Bőrtípus
Száraz bőr, Érzékeny bőr, Rozáceás bőr, Pattanásos bőr, Kombinált bőr, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Vízhiányos bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Fungal Acne Safe
Gyártó
Benton
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Nóri
2022.10.15
Azt kaptam, amit a leírásban olvastam a termékről: a bőröm egyenletes, üde, kisimult. Biztosan rendelek még belőle.
nori
2021.03.20
Remek, tápláló és hidratáló szérum, napi rutin része
Dóri
2021.03.02
Nagyon szuper, lágy textúra