Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Purito Cica Clearing BB krém tasakos minta
Purito Cica Clearing BB krém tasakos minta 21 Light Beige
250 Ft

Purito Cica Clearing BB krém tasakos minta 21 Light Beige

Biztosra akarsz menni a megfelelő szín kiválasztásánál? Rendelj először mintát a Purito Cica Clearing BB krémből, hogy könnyebb legyen a választás.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

GLS szállítás
2024.04.01
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

250 Ft
Egységár: 250 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 5 Ft
Részletek

A PURITO Cica Clearing BB krém könnyed állagának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít egész napon át. Elfedi a foltokat, kiegyenlíti a bőrtónust és egészséges ragyogást ad a bőrnek. A PURITO Cica Clearing BB krém nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, így érzékeny bőrre is ajánljuk.


Termékjellemzők:

  • Nem tartalmaz mesterséges színezéket, illóolajokat és mesterséges illatanyagot.
  • Közepesen erős fedést biztosít
  • Vegán termék 


Főbb összetevők:

  • Ázsiai gázló (Centella Asiatica): hidratál, erősíti a bőr védőrétegét és a nap végére sem engedi kiszáradni a bőrt.


Hogy használjam?
Először oszlass el kis mennyiséget a kézfejeden, majd az ujjaid segítségével gyengéd ütögető mozdulatokkal vidd fel az arcodra a BB krémet.


Összetevők:
Water, Titanium dioxide (UV filters), Ethylhexyl Methoxycinnamate (UV filters), Cyclopentasiloxane (emollient), Butylene glycol (humectants), Ethylhexyl salicylate (UV filters), Cyclohexasiloxane (emollient), Lauryl Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone (skin-conditioning agents), Niacinamide (brightening), Hydrogenated (C6-14 Olefin) (emollient), Zinc oxide (UV filters), mica (color stabilizers), Sodium chloride (viscosity increasing agents), Zinc stearate (color stabilizers), Dextrin Palmitate (viscosity increasing agents), Disteardimonium Hectorite (color stabilizers), Sorbitan Oleate (emulsifiers), Centella Asiatica Extract (strengthens skin barrier), Madecassic Acid (strengthens skin barrier), Asiaticoside (strengthens skin barrier), Asiatic Acid (strengthens skin barrier), ka Frill glycol (emollient), Triethoxycaprylylsilane (color stabilizers), Aluminium hydroxide (skin protectants), Allantoin (skin-conditioning agents), Panthenol (strengthens skin barrier), Glycerin (humectants), Caprylhydroxamic acid (product stabilizers), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolyme (viscosity increasing agents), Adenosine (improves wrinkles), 1,2-Hexanediol (stabilizers), Tocopherol (antioxidants), Iron Oxides (CI 77492) (colorants), Iron Oxides (CI 77491) (colorants), Iron Oxides (CI 77499) (colorants)
Adatok
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt, Illatanyagmentes, Alkoholmentes, Vegán
Gyártó
Purito
Szín
21 Light Beige
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.6 (8 vélemény)
(6)
(1)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Rita
2024.01.23
“Vastagon” fed, jobb kb mint a Mac-es alapozom. Nekem nagyon bejott, egy masik szinnel keverem, ugy lesz tokeletesen illeszkedo a boromre. Gyonyoru az összkép a végén, igaz, en szeretem ha nem latszanak at az apro foltocskák.. Rendeltem belole nagy kiszerelest is.
A szineket erdemes kiprobalni kicsiben.
Igazolt vásárlás
Vancsura Réka
2022.08.24
Nem jött be a szín, de nagyon krémes az állag, szép fedéde is van. Majd lehet kiprobálom a világosabbat.
Kicsit elszomorít, hogy kellett érte fizetni, mikor a csomagoláson írja, hogy not for resale.
Adrienn
2022.06.09
Mivel mintát vettem csak, ezért hosszú távú véleményem még nincsen. A mintával elégedett voltam, fogok venni teljes kiszerelést is. Felkenéskor valóban szürkés, de utána szépen idomul a bőrhöz. Nyárra nem szeretek alapozót használni, könnyedebb, kisebb fedésű terméket kerestem, szerintem ennek a kritériumnak megfelel :) Púderrel használtam, így nem fénylett az arcom.
Igazolt vásárlás
Lili
2022.05.20
Nagyon szép egészséges színt ad. Az összetevők szuperek. Csak ajánlani tudom!
Bakó Emese
2021.10.01
Az első olyan BB krém aminél lemosáskor az az érzésem, mintha egy pakolás lett volna az arcomon, szebb a bőröm, mint felkenés előtt. Két színmintát rendeltem, a legvilágosabb és a középső évszaknak megfelelően keverve észrevehetetlen a bőrömön. Nincs "maszk" érzés és fekete pulóveren sem látszódik meg ha hozzáérek az arcomhoz. (el kell telnie egy kis időnek a felkenéstől nyilván és minimális színtelen púderrel át szoktam menni rajta ecsettel mert nagyon dewy a finish-e) Már rendelem is a nagy kiszerelést, szerintem alap darab lesz. (mindenre IS érzékeny a bőröm, semmilyen negatívumot nem tapasztaltam)