Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++
Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++
6 800 Ft

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Könnyed, kémiai fényvédő, amely biztonságos védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.

 

23000 Ft felett ingyenes szállítás belföldön!

Külföldre is szállítunk részletekért katt ide

Méret
50ml
GLS szállítás
2024.04.19
termék oldali szállitás info

Magyarországon a szállítás 23.000 Ft kosárértéktől INGYENES!

MPL

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:

Foxpost

Kiszállítás csomagautomatába:

GLS

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal:

6 800 Ft
Egységár: 136 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 136 Ft
Részletek

A Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ egy könnyed hidratáló fényvédő, ami engedi lélegezni a bőrt. A formula olyan könnyed, hogy szinte úgy érzed, csak hidratáló krémet viselsz. Az Aloe Arborescens Leaf Extract segítségével nyugtatja a bőrt, és nem hagy fehér réteget az arcon. Az aloe vera kivonatnak köszönhetően kényelmes viselet a legforróbb nyári napokon is.


Termékjellemzők:

  •  Aloe Arborescens Leaf Extract: a Cosrx Aloe Soothing Sun Cream kulcs összetevője, aminek segítségével egyszerre nyugtatja és hidratálja a bőrt egész napon keresztül.
  • Könnyed hidratáló textúra: a Cosrx Aloe Soothing Sun Cream olyan, akár egy hidratáló krém. Hamar beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után kellemetlen ragacsos vagy fehér réteget. Egész napon át könnyed érzetet nyújt a meleg nyári napokon, és hidratálja a bőrt a hidegebb évszakokban.
  • Kompakt kiszerelés: a Cosrx Aloe Soothing Sun Cream-et utazásra teremtették. Bátran bedobhatod a táskádba, és egyszerűen újrakenheted a nap folyamán. Különleges állagának köszönhetően könnyen rétegezhető.


Főbb összetevők:

  •  Aloe Arborescens Leaf Extract: egyszerre nyugtatja és hidratálja a bőrt


Hogy használjam?
Oszlass el bőséges mennyiséget az arcodon és a nyakadon legalább fél órával azelőtt, hogy a napra mennél. Ne felejtsd el újrakenni a nap során, főleg, ha hosszabb időt töltesz a szabad levegőn.


Összetevők:
Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Potassium Cetyl Phosphate, Alcohol,Dimethicone, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, C14-22 Alcohols, Polymethyl Methacrylate, Cetearyl Alcohol, Aloe Arborescens Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Peg-100 Stearate, Silica, C12-20 Alkyl Glucoside, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Triethanolamine Sodium Hydroxide, Fragrance, Phenoxyethanol, Disodium Edta
Adatok
Bőrtípus
Zsíros bőr, Száraz bőr, Tág pórusú bőr, Pattanásos bőr, Kombinált bőr, Pigment foltok, Érett bőr, Mélyebb ráncok, Kezdeti ráncok, szarkalábak, Vízhiányos bőr
Tulajdonság
Állatokon nem tesztelt
Gyártó
cosrx
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.6 (18 vélemény)
(15)
(1)
(1)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
WAndrea
2023.10.05
Ezt a fényvédőt kerestem eddig. Remekül táplálja, védi a bőröm és ez az első termék, ami nem hozza ki a mitesszereim. A kombinált bőröm is jól bírja.
Eszényi Evelin
2023.02.27
Mindenki imádja ezt a fényvédőt, ezért próbáltam ki, és értem miért szeretik sokan, de mi nem lettünk barátok...Az illata kellemes aloe verás, az állaga csúcsszuper, zsiros bőrön is nagyon könnyen felvihető a megfelelő mennyiség, nem hagy furcsa réteges érzetet a bőrön, ezek a pozitivumok. Ami viszont negativum, hogy iszonyatosan fénylő finishe van, púder nélkül hordhatatlan kategória, nagyon ragacsos érzetet hagy maga után, és ami miatt én ténylegesen nem tudom használni, hogy bármit teszek alá, pereg, de nagyon.
Anita
2022.12.28
Megvettem, mert a honlap szerint nincs benne szalicil. Az eredeti doboz szerint van benne. Sajnálom nagyon, mert így nem használhatom.
Igazolt vásárlás
L. Ági
2022.11.22
Most próbáltam ki először. Az őszi-téli időben biztosan ezt a fényvédőt fogom használni, mert gyorsan beivódik, nagyon kellemes az illata. Viszont a nyári időszakban egy kicsit testes lenne a zsíros bőrömre ez a fényvédő.
Igazolt vásárlás
Berni
2022.11.18
Kb 1 hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemes az érzet felkenve, nem tolakodó az illata. A zsíros bőrömnek egyáltalán nem sok és nem nehéz az állaga. Rendszeresen sminkelek, nagyon jól terül rá a smink. A nap végére alapból mindig fényes lesz az arcom mindenhol enélkül is, de nem válik ettől sem tocsogóssá.
Hasonló termékek