Karácsonyi nyereményjáték  

Az advent az év egyik legizgalmasabb időszaka, ami sokunk számára készülődéssel és várakozással telik. Mi is egy kis meglepetéssel készültünk nektek !

Ezúton is köszönjük a sok kedves üzenetet, a támogató visszajelzéseket és hogy újra és újra minket választotok! December hónapban  legyen szó akár ajándék vásárlásról vagy a rutinod egyik szuper termékéről, reméljük neked is lapul majd a fa alatt egy meglepetés. A jövő évre vonatkozóan pedig igérjük, hogy mint eddig is,  továbbra is kutatni fogunk a tudatos bőrápolás alap kellékei után, hogy a jövőben is csupa izgalmas és minőségi kozmetikummal kényeztethesd magad. 

Nyeremények:

1. Helyezett: 50.000 Ft értékű Hunguest Hotel utalvány, amit az ország bármelyik Hunguest hotelében fel tudsz használni.

2. Helyezett:  3 db Koreai arckezelés a Skinaholic kozmetikai szalonban Budapesten (2023.02.28-ig tudod beváltani)

3. Helyezett:  3 db online videós tanácsadás Zsófival 

Nyereményjátékban való részvétel:

1. Vásárolj a helloskin webshopban december 21-ig és automatikusan részt veszel a sorsoláson , amelyet december  22-én fogunk tartani.

2. Ha szeretnéd növelni az esélyed, kövesd nyomon az instagram és/vagy facebook oldalunkat, ahol minden nap további játékra invitálunk. Nem kell mást tenned, mint részt venni a kihívásokban, és újból bekerül majd a neved a nyereményjátékba.