Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Kozmetikai tanácsadás

Elakadtál a termék választásban, szeretnél személyre szabott, INGYENES kozmetikai tanácsadást kérni, bőrápolási szakértőnktől? Nincs más dolgod, mint kitölteni a kérdőívet és egy héten belül válasz e-mailben küldjük a számodra összeállított bőrápolási rutint, termékajánlóval! 

Ha van allergiád, vagy bármilyen plusz információt szeretnél hozzá tenni ehhez a kérdőívhez, azt a megjegyzésben tudod megtenni. Továbbá kérlek írd meg milyen termékeket használsz jelenleg, illetve részesítesz előnyben. 

Miért érdemes személyre szabott kozmetikai tanácsadást kérni?

A bőrünk minden nap ki van téve a különböző környezeti hatásoknak, a stressznek, a hormonális változásoknak és sok más tényezőnek, amelyek befolyásolják állapotát. Minden bőrtípus egyedi, és ami az egyikünknél működik, az nem biztos, hogy a másikunknál is. Ezért fontos, hogy olyan termékeket válasszunk, amelyek megfelelnek a bőrünk egyedi igényeinek.

A személyre szabott kozmetikai tanácsadás során szakértőnk elemzi a bőröd állapotát, igényeit és a jelenleg használt termékeidet. Ezen információk alapján ajánlásokat teszünk, hogy milyen termékeket és bőrápolási rutint érdemes követned a legjobb eredmények érdekében.

Hogyan működik a személyre szabott kozmetikai tanácsadás?

  1. Kérdőív kitöltése: Első lépésként töltsd ki a kérdőívet, amely információkat kér a bőrtípusodról, problémáidról, jelenleg használt termékeidről és egyéb fontos részletekről.
  2. Elemzés: Bőrápolási szakértőnk alaposan átnézi a kérdőívet és összeállít egy személyre szabott bőrápolási tervet.
  3. Válasz e-mail: Egy héten belül válasz e-mailt kapsz, amely tartalmazza a számodra ajánlott bőrápolási rutint és termékeket.
  4. Kérdések és visszajelzések: Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed van a javaslatokkal kapcsolatban, nyugodtan jelezd, és szakértőnk készséggel áll rendelkezésedre.

Milyen előnyei vannak a személyre szabott bőrápolási tanácsadásnak?

  • Egyedi megközelítés: A bőrápolási rutin és termékajánló a te bőröd specifikus igényeihez igazodik.
  • Idő és pénz megtakarítása: Nem kell többé felesleges termékeket vásárolnod, amelyek nem működnek a bőrödön.
  • Biztonság: Ha allergiás vagy bizonyos összetevőkre, szakértőnk figyelembe veszi ezt a tanácsadás során, így elkerülheted az esetleges irritációkat.
  • Hatékony eredmények: A megfelelő termékek és rutin alkalmazásával gyorsabban és hatékonyabban érheted el a kívánt eredményeket.

Ne hagyd, hogy a bőrápolás bonyolult vagy frusztráló legyen! Kérj személyre szabott tanácsadást és élvezd a ragyogó, egészséges bőrt!

 

Ha van allergiád, vagy bármilyen plusz információt szeretnél hozzá tenni ehhez a kérdőívhez,azt a megjegyzésben tudod megtenni. Továbbá kérlek írd meg milyen termékeket használsz jelenleg, illetve részesítesz előnyben? 

Milyennek találod a bőröd színét?
Mennyire érzékeny a bőröd?
Mennyire tartod hidratáltnak a bőröd?
Nap végére a bőröm…
Milyennek találod a pórusaid?
Vannak a bőrödön pigment foltok?
Gyulladásra hajlamos bőröd van?
Szoktál hámlasztót, vagy radírt használni az arcodra?
Használsz retinol tartalmú terméket?
Élekorom
Fényvédőt használsz
Milyen a költségvetésed?

A fentiek elküldésével elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.