Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

TIA'M

A Tia'm márka neve egy perzsa szóból ered. Jelentése, megcsillan a szem amikor meglátsz valakit. A cél a termékek megalkotásánál az volt, hogy ugyanez a csillogás jelenjen meg a szemedben miután megtapasztalod a Tia'm kozmetikumok hatékonyságát .Csak minőségi és hatékony összetevőket tartalmaznak, amelyek biztonságosan alkalmazhatók mindenki számára, miközben a megfizethető árakat is szem előtt tartják. A K-beauty világban már több éve jelen vannak és méltán nyerték el az ügyfelek bizalmát és elismerését. Több ikonikus termékükről is híresek, az egyik legtöbbet eladott termékük a Tia'm B5 niacinamide és arbutin tartalmú bőr egységesítő szérum. 


3termék 13
Méret:
40ml
Jellemzők:
Egyenletes , üde bőr minden bőrtípusra
GLS szállítás:
2024.03.20
6 800 Ft
Egységár: 170 Ft/ml
Méret:
50 ml
Jellemzők:
Tápláló krém száraz, vízhiányos , érzékeny bőrre
GLS szállítás:
2024.03.20
7 000 Ft
Egységár: 140 Ft/ml
3termék 13

TIA’M termékek a friss és üde arcbőrért

A TIA'M VITA B3 Source minden bizonnyal az új Szent Grál termék lesz bőrápolási rutinod során, ha egyszer kipróbálod. A termék a sötét foltok, hegek és elszíneződések száműzésére törekszik, miközben fiatalosabb, egészségesebb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A szérum két fő összetevője, a nagyszerű 10% niacinamid (más néven B3-vitamin) és 2% arbutin, együttesen gátolja a melanin termelődését, amely gyakran a nem kívánt pigmentáció vagy elszíneződés fő felelőse. Ez pedig segít megszüntetni a meglévő egyenetlen bőrtónust, üde arcbőrt eredményezve.

Nagyszerű bónuszként a többcélú niacinamidnak köszönhetően ez a könnyű szérum a pattanások leküzdésében és a faggyú szabályozásában is segít. Emellett fokozza a kollagéntermelést és ideális a napfény által károsodott bőrre is.

Hasznos vitaminok kis üvegbe zárva

A TIA'M Refre-C Toner igazán különleges termék, mely számos módon segíti a szép és egészséges arcbőrt. Ez a kozmetikum az egyik leghatékonyabb bőrápoló páros, a C-vitamin és az E-vitamin felhasználásával maximális frissességet és hatékonyságot biztosít.

A C-vitamin fokozza a kollagéntermelést, halványítja a pigment foltokat és ragyogóvá teszi a bőrt. Az E-vitamin jelenléte ebben a formulában fokozza a C-vitamin hatékonyságát, biztosítva a kiváló antioxidáns és fényvédő képességet.

Míg az aszkorbinsav a helyileg alkalmazott C-vitamin leghatékonyabb formája, sajnos gyorsan oxidálódik is, ami azt jelenti, hogy az ilyen szérumok gyakran nem tartanak tovább néhány hónapnál. Ennek megoldására az aszkorbinsav port külön csomagolják a palack tetején, amely csak akkor kerül bele a tonerba ha kibontod. A tonert hűvös és sötét helyen érdemes tárolni, például hűtőszekrényben, kimondottan a nyári hónapok során.

A TIA'M My Signature Vita B5 hidratáló tonerje Pro-Vitamin B5 és NMF-tartalmával azonnali hidratálást biztosít a bőrnek, míg a peptid és a betain a bőr egyensúlyának helyreállítására szolgál. Ez a toner erősíti a bőr védőrétegét, hogy megelőzze annak károsodását. Egész nap megtartja a nedvességet a bőrben, így az rugalmas és feszes lesz.

Hatékony bőrápolási rutin termékeinkkel

Tudtad, hogy honlapunkon márkák szerint is kereshetsz kozmetikumokat? Bármilyen bőrtípussal is rendelkezel, vagy akármilyen nehézségekkel küzdesz, garantáltan találsz nálunk megfelelő és hatékony termékeket. 

A termékoldalakon bővebben tájékozódhatsz az összetevőkről és a pontos használati javaslatról. Vásárlás után pedig hűségpontokkal jutalmazunk, amennyiben szeretnél regisztrálni honlapunkon. Így a termékekhez kedvezményesen juthatsz hozzá bőrápolási rutinod összeállítása során!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó