Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Peptidek

A peptidek az egyik legtöbbet emlegetett összetevők az öregedésgátló bőrápolás területén. A bőrre alkalmazva figyelemre méltó előnyökkel járnak, revitalizálják a bőrt, és rugalmasabbá és erősebbé teszik azt. A peptidek beépítése a bőrápolási rutinba számos előnnyel járhat, hiszen remek gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek enyhíthetik az irritációt vagy a bőrpírt. Emellett csökkenthetik a finom vonalakat és ráncokat, és segíthetnek a bőr feszesebbé tételében.

A honlapunkon elérhető, peptideket tartalmazó készítmények garantáltan hasznos szereplői lesznek bőrápolási rutinodnak!


18termék
Méret:
30 ml
Jellemzők:
Tápláló szemkrém, ragyogás fokozó összetevőkkel
GLS szállítás:
2024.04.26
6 500 Ft
Egységár: 217 Ft/ml
Méret:
30ml
Jellemzők:
Hidratáló bomba a szomjas bőrnek tenger vízzel
GLS szállítás:
2024.04.26
7 900 Ft
Egységár: 263 Ft/ml
 
18termék

Mi mindent köszönhetünk a peptideknek?

Amikor az aminosavak összekapcsolódnak, peptideknek nevezett láncoká állnak össze. A peptidek összeállítása különböző típusú fehérjéket képezhet, amelyeket a szervezet csontok, porcok, izmok, bőr, haj és még sok más építésére és támogatására használ fel. 

A kollagén sokoldalú fehérjeforrás ,és a bőr fő szerkezeti fehérjéje. Mivel azonban viszonylag összetett és nagy molekula, nem hatol át a bőrön, ha bőrápolásban használjuk. A méretezési probléma megkerülése érdekében a legtöbb hidratálókrém, szérum és egyéb kozmetikum, amelyek fő összetevője a kollagén, hidrolizált kollagént, más néven kollagénpeptideket tartalmaz. 

A hidrolizált kollagén lényegében olyan kollagén, amely kisebb, könnyebben oldódó aminosavláncokra bomlik. Ezek a kisebb molekulák átjutnak a bőrgáton, és bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

 

Peptidek a bőrápolásban

Valószínűleg még nem találkoztál senkivel, aki ne vágyna simább, feszesebb bőrre! Így tehát a peptidek használata bárki számára előnyös lehet, akár megelőző intézkedésként is. Sok más kollagénnövelő összetevővel ellentétben – mint például a retinoidok és a C-vitamin, amelyek gyakran irritáló mellékhatásokkal járhatnak – a peptideket általában mindenki meglehetősen jól tolerálja.

Az egészségesebb bőrműködés rugalmasabb bőrgátat jelent, amit a peptidek megfelelő használatával elősegíthetünk. A ráncok és vonalak elhalványulnak az ilyen hatóanyag-tartalmú készítmények következetes használatával a hámlasztók és más öregedésgátló összetevőkkel kombinálva. A peptidtartalmú kozmetikumok továbbá megnyugtatják és regenerálják a bőrt, halványítják a hegeket és eltávolítják a szennyeződéseket.

A honlapunkon található Tindigo & Tight Timeless széruma kitölti a finom vonalakat és ráncokat, hogy kisimítsa a bőrfelületet és elősegítse a rugalmasságot. Rendkívül bőrkímélő termékről van szó, hiszen nem tartalmaz illatanyagokat, alkoholt, és teljes mértékben vegán összetevőkből áll. Így jó választás lehet az igazán érzékeny bőrűek számára is a használata.

Az extra érzékeny bőrre szintén érdemes lehet kipróbálni a kínálatunkban elérhető Purito Centella illatanyagmentes szérumot, amely gyulladáscsökkentő hatásával hatékonyan lép fel az irritáció és a pattanások ellen. A kozmetikumban található peptidek jótékonyan hatnak a bőrre, megnyugtatják azt, és csökkentik a gyulladást.

Ha pedig egy hatékony szemkrémet keresel, a Pyunkang Black Tea Time Reverse terméke ideális választás lehet számodra. A készítményben lévő peptidek serkenthetik a kollagéntermelést, ami fokozza a hidratációt és a rugalmasságot, így a bőr kevésbé mutatja az öregedés jeleit.

 

Tegyél bőröd egészségéért!

Állíts össze bőrtípusodnak megfelelő bőrápolási rutint a honlapunkon elérhető nagyszerű koreai és magyar kozmetikumokkal! Regisztrálj, hogy hozzájuthass az értékes hűségpontokhoz, hogy minden következő vásárlás során jelentős kedvezményekben részesülhess!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó