Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Almost 1.618

Az Almost 1.618 magyar márka termékei egytől-egyig magas hatóanyag-tartalommal segítenek az arcbőr egészségének és szépségének megőrzésében. A gyártás során is környezettudatos megoldásokat alkalmazó, valamint állatkísérlet-mentes márka izgalmas, változatos kozmetikumokkal csábítja a bőrápolás szerelmeseit.

A készítmények teljes mértékben környezetbarát, megújuló energiaforrások felhasználásával készülnek, emellett a csomagolásnál is ügyelnek a Föld tehermentesítésére. Számos bőrtípusra és bőrproblémára kínálnak hatékony megoldást, hogy arcápolási rutinod teljes legyen!


15termék
Méret:
30ml
Jellemzők:
Kifejezetten érzékeny bőrre, gyengéd retinol
GLS szállítás:
2024.03.20
4 990 Ft
Egységár: 166 Ft/ml
Méret:
30ml
Jellemzők:
Nyugtató, gyulladácsökkentő érzékeny, rozáceás, problémás bőrre
GLS szállítás:
2024.03.20
4 990 Ft
Egységár: 166 Ft/ml
 
15termék

Almost 1.618 készítmény bőröregedés ellen

A bőr rugalmasságának elvesztése az életkor előrehaladtával egyre aktuálisabb probléma lehet. A hasznos antioxidánsokat tartalmazó ET Vitamin C+E+Ferulic Acid Antioxidant Fluid termék minden bőrtípusra, de kimondottan érett bőrre bátran alkalmazható. 

A készítmény hatékonyan lép fel a bőrt érő külső hatások ellen, serkenti a kollagéntermelést, és a bőröregedés folyamatát is lassítja. Az E-vitamin tartalma segít a gyulladt, pattanásos bőr megnyugtatásában, és a hidratálásban is remekel.

A mimikai ráncok csökkentése érdekében érdemes az Argireline és Tripetide-5 tartalmú szérumot is bevetni, mely üde, friss, rugalmas arcbőrt eredményez tartós használat után. 

A bőröregedés ellen pedig kiválóan felvehetjük a harcot az Almost 1.618 retinol szérumával is. A kozmetikum A-vitamin tartalmának köszönhetően az egyik leghatásosabb anti-aging készítmény, hiszen segít a bőrsejtek gyorsabb regenerációjában, csökkentve a ráncok láthatóságát.

 

Megoldás problémás arcbőrre

Érzékeny, problémás arcbőr esetében nehézséget okozhat olyan kozmetikumokat találni, amelyek nem tartalmaznak bőrirritációt okozó összetevőket. Szerencsére az Almost 1.618 márka vegán és natúr termékei között biztosan találunk bőrtípusunkra és bőrproblémánkra alkalmas készítményt.

A Niacinamide szérum hatékonyan veszi fel a harcot a pattanásos, zsíros arcbőr gyulladásaival és a túlzott faggyútermelésével szemben. A gyulladt sebek, hegek és még a pigmentfoltok halványításában is számíthatunk rá, valamint a tág pórusokkal rendelkezők számára is segítséget nyújthat.

Rosaceás és érzékeny bőr esetében fontos, hogy az alkalmazott kozmetikum nyugtassa a bőrt, és megszüntesse a pirosságot. Azelaic Acid szérum hatékonyan segít megelőzni a pattanások és mitesszerek kialakulását, így jó választás lehet tinédzserkori aknéval küzdők számára. Anti-keratolikus hatásának köszönhetően szabályozza a sejtosztódási folyamatokat a bőr felső rétegében, így a pórusok kevésbé tömődnek el.

A Ceramide Complex szérum segít a bőr védőrétegének újjáépítésében, hogy az hatékonyan lássa el feladatát.

Vásárold meg kedvenc termékeid kedvezményesen!

Ha a fejedben már összeállt a tökéletes arcápolási rutin, és már csak a termékek beszerzése hiányzik, jó helyen jársz! Ha a honlapunkon elérhető arcápolási kozmetikumokról többet szeretnél megtudni, kattints a termékek fotójára. Itt bővebben tájékozódhatsz arról, milyen bőrtípusra és problémára érdemes alkalmazni az adott készítményt, valamint milyen hatóanyagok és összetevők találhatóak meg bennük.

Helyezd a termékeket a kosárba, és regisztrációt követően gyűjtsd be az utánuk járó, értékes kedvezményeket jelentő hűségpontokat! Ezeket felhasználva kedvezményesen juthatsz hozzá régi kedvenceidhez vagy egy újdonsághoz, amit kipróbálnál!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó