Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Banila Co

A Banila Co koreai arcápolási márka,2006 óta töretlen sikernek örvend a bőrápolók körében. Ikonikus arcbalzsamjaival vált világhírűvé. A díjnyertes Banila Co Clean It Zero tisztító balzsam pedig annyira népszerű, hogy három másodpercenként adnak el belőle egyet világszerte. A tisztító balzsamokat és olajokat általában a dupla arclemosó rutin első lépéseként használják. Ezek a termékek feloldják és eltávolítják a sminket, a fényvédőt és a szennyeződéseket, amit a géles vagy habos tisztítószerek nem minden esetben tudnak. Mindeközben puhává és simává varázsolják a bőrt, szárító hatás nélkül.


6termék 16
6termék 16

Hatékony arctisztítás a Banila Co termékeivel

A népszerű Banila Co Clean It Zero Classic sorozatból származó lila csomagolású Clean It Zero Cleansing Balm Purifying tökéletes első lépés a kettős tisztításban. Ez a díjnyertes hipoallergén olajos tisztító szilárd balzsamként tűnik fel a csomagolásban, és selymes olajjá alakul a bőrön. Hét természetes összetevővel készül, köztük az ázsiai gázló és az édesgyökér-kivonattal, amelyek elősegítik a bőr nyugtatását, ragyogását.

A rózsaszín csomagolású Banila Co Clean It Zero Original szintén egy igazi klasszikus koreai arcápolási termék. Gyakran ez az első olajos tisztítószer, amit a K-beauty újoncok felkapnak, és amely megismerteti velük a koreai kozmetikumok nagyszerűségét. Ez a gyengéd arctisztító egyszerűsége ellenére rendkívül hatékony, ebben rejlik elképesztő sikere. 

A balzsamszerű tisztító könnyedén megszabadít minden makacs sminktől, még a vízállótól is, és lemosás után puhává és hidratálttá teszi a bőrt. A termék C-vitaminban és A-vitaminban gazdag, acerolakivonattal és a természetes bőrradírozó hatású papayakivonattal segíti az egyenletesebb arcbőr elérését. A tápláló szőlőmagolaj-kivonattal és a hidratáló bambusz kivonattal átitatva ez az olajos tisztító egyszerű, mégis gazdagon ápolja az arcbőrt.

 

Nagyszerű segítség száraz arcbőrre

Ha száraz bőröd van, a sárga színű csomagolású Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Nourishing olajos tisztító jelenthet hatékony megoldást számodra! Ennek az ikonikus kedvencnek az új tápláló változata ginzeng kivonatot használ a revitalizációhoz, a méhpempőkivonat pedig mélyen hidratálja a bőrt.

A kék csomagolású Banila Co Clean It Zero Revitalizing arclemosó balzsam zökkenőmentesen távolítja el a makacs sminket anélkül, hogy megfosztaná bőrünket a természetes olajoktól. Tökéletes választás zsíros bőrre, hiszen ez a formula resveratrolt tartalmaz, amely egy természetes antioxidáns lévén segít leküzdeni a szabadgyökök által okozott károkat.

Az igazán ínyenceknek Banila Co Clean It Zero Sütőtökös arclemosó balzsam valódi csemegének hathat, hiszen fantasztikus illata mellett a smink eltávolításában is segít. Nagyszerű megoldást nyújthat azok számára, akik zsíros, pattanásos arcbőrrel rendelkeznek, hiszen a jojoba olaj tartalma segít a faggyútermelés csökkentésében.

 

Szerezd be kedvenc termékeid kedvezményesen!

A vásárláshoz kattints a termékekre, ahol még több hasznos leírást olvashatsz azok összetevőiről és használatáról. A “Kosárba” gombra kattintva továbbléphetsz a fizetéshez, ahol rövid regisztrációt követően részt vehetsz hűségprogramunkban. 

A termékek megvásárlása után gyűjtött pontokat beváltva a következő alkalommal már kedvezményesebb áron juthatsz hozzá legkedveltebb kozmetikumaidhoz!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó