Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Pyunkang Yul

A Pyunkang Yul termékeit, a Pyunkang Oriental Medicine Clinic gyógyászati központ fejlesztette ki. A fejlesztők egyesítették az ősi ázsiai tudást a holisztikus szemlélettel. Ebből a kombinációból olyan termékek születtek, amelyek remek megoldást nyújtanak a száraz, érzékeny bőr ápolására.

A termékekből mellőzik az olyan felesleges összetevőket, amelyek csak az illat vagy a textúra miatt kerülnek bele a termékekbe. Csak azokra az értékes hatóanyagokra koncentrálnak, amelyek képesek javítani a bőr állapotán.


47termék
Méret:
15db
Jellemzők:
Ultra vékony, nyugtató pattanás tapasz
GLS szállítás:
2024.03.21
2 100 Ft
Egységár: 140 Ft/db
Méret:
20ml
Jellemzők:
Intenzív hidratáló krém, minden bőrtípusra
GLS szállítás:
2024.03.21
2 300 Ft
Egységár: 115 Ft/ml
 
47termék

A webshopunkat a tudatos bőrápolás jegyében hoztuk létre. Ennek fényében alaposan megválogatjuk, hogy milyen márka termékei kerülnek a kínálatunkba. Kizárólag magyar és koreai cégek termékeit forgalmazzuk. Azok közül is gondosan kiválogatjuk azokat a kozmetikumokat, amelyek összetevői beleillenek az általunk képviselt tudatos bőrápolásba. Így esett a választásunk a Pyunkang Yul márkára is. Ebben a kategóriában minden fontos terméket megtalálsz, ami egy tudatosan átgondolt arcápolási rutinhoz szükséges. Akkor is, ha csak 3 lépésben gondolkodsz és akkor is, ha ennél több lépésben szeretnéd kényeztetni az arcbőröd. 

Milyen termékeket találsz a Pyunkang Yul kategóriában?

Ahogy a legtöbb koreai márka, a Pyunkang Yul is arra törekszik, hogy széles körű megoldást nyújtson a bőrápolásra. Ennek megfelelően elképesztően változatos a termékpalettája. Bármilyen kozmetikumot is keresel, itt megtalálod.

Az alaptermékek az arcápolási rutin legfontosabb pillérei. Úgy, mint például arctisztító, lemosó, hidratáló és hámlasztó. Ezek mellett azokat a készítményeket is megtalálod, amik által extra kényeztetésben lehet része a bőrödnek. Gondolunk itt például a szérumokra, esszenciákra, tápláló olajokra és maszkokra.

Az olyan különlegességeket is megtalálod itt, mint amilyen például a mézszerű gél. Említhetnénk a gazdag balzsamot is, ami kifejezetten érzékeny bőrűeknek lett kifejlesztve. Láttad már őket? Itt megtalálod őket, a termékadatlapon pedig elolvashatod, miért lesz hálás a bőröd értük. 

Honnan tudod biztosan, hogy milyen a bőrtípusod?

Csak akkor tudsz megfelelően bánni a bőröddel, ha tudod, hogy milyen típusú. Zsíros? Száraz? Kombinált? Érzékeny? Első körben ezt kell kiderítened. Ha vakon választasz kozmetikumokat, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem úgy gondoskodsz az arcbőrödről, ahogy igénye lenne rá. Nem nehéz kitalálni, hogy így nem azt a végeredményt fogod kapni, mint amit elképzeltél.

Te ne kövesd el azt a hibát, hogy nem mész biztosra! Kozmetikai végzettségemnek köszönhetően mélyrehatóan ismerem a bőrtípusokat. Bátran kérd szakértői véleményemet! Ez esetben segítek neked, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb készítményeket.

Milyen információt találsz a termékadatlapon?

Bármelyik Pyunkang Yul terméket is szemeled ki, mindig olvasd el a termékadatlapon szereplő adatokat! Itt találod azokat a termékjellemzőket, amik segítenek a döntésben. Megtudhatod, hogy mit várhatsz a kozmetikumok rendszeres használatától. Továbbá beleláthatsz az összetevők listájába is. Nemcsak a hatóanyagokat ismerheted meg, hanem azt is, hogy ezek milyen szerepet töltenek be a termékek hatásában. 

Kérdésed van? Akkor bátran fordulj hozzánk! A menü felett találod az e-mail-címünket és a telefonszámunkat. Szeretettel várjuk az üzenetedet vagy a hívásodat!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó