Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Benton

A Benton Cosmetics & Skincare koreai szépségápolási márka a környezettudatos szépségápolási termékek megalkotásának elve alapján jött létre. Az állatkísérlet-mentes bőrápoló termékcsaládjának elsődleges célja a fiatalos bőr megjelenésének fokozása és megtartása. A Benton márka nevét Benjamin Button története ihlette. Elsődleges célja az egyszerű, de nagyszerű termékek előállítása, termékeivel pedig csökkenteni kívánja az öregedés látszatát, és ahogy a neve is sugallja, meg is szeretné fordítani azt.

23termék
Méret:
23g
Jellemzők:
Nyugtat, hidratál aloe vera kivonattal
GLS szállítás:
2024.04.26
950 Ft
Egységár: 41 Ft/g
Méret:
20g
Jellemzők:
Prémium kategóriás fátyolmaszk
GLS szállítás:
2024.04.26
1 360 Ft
Egységár: 68 Ft/g
Méret:
10ml
Jellemzők:
Bársonyos , puha ajkak egész napon át
4 300 Ft
Egységár: 430 Ft/ml
Nincs raktáron
Méret:
300ml
Jellemzők:
Illatmentes nyugtató aloe vera zselé
GLS szállítás:
2024.04.26
5 000 Ft
Egységár: 17 Ft/ml
Méret:
120ml
Jellemzők:
Könnyed hidratáló zsíros bőrre
GLS szállítás:
2024.04.26
6 300 Ft
Egységár: 53 Ft/ml
Méret:
150ml
Jellemzők:
Hidratáló, nyugtató kombinált bőrre
GLS szállítás:
2024.04.26
6 300 Ft
Egységár: 42 Ft/ml
 
23termék

Benton termékek különböző bőrproblémákra

A Benton Fermentation termékcsalád szemkörnyék ápolója hatékonyan segít a ránctalanításban, különös kíméletességgel az érzékeny, szem környéki területen. A készítmény gazdagon táplálja a bőrt, mégsem hagy zsíros és nehéz érzést maga után.

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos arcbőrre nagyszerű választás lehet a Benton Goodbye Redness Centella gélje, mely egyszerre nyugtat és hidratál. Egy másik slágertermék, a Benton Snail Bee High Content Lotion is kiválóan segít visszanyerni a bőr rugalmasságát és ragyogását. 

Nem számít, milyen típusú a bőröd, a Benton Snail Bee High Content esszenciával nem hibázhatsz. Ez a Benton legelső piacra dobott terméke, és egyben a legkelendőbb kozmetikum is. Ez a könnyű, géltípusú esszencia illatanyagmentes és gyorsan felszívódó formulában tartalmazza a csiganyálka és a méhméreg minden előnyét. 

A Benton márka filozófiája

A 2011-ben alapított Benton úttörőnek számított az úgynevezett “Clean beauty” mozgalomban, ahol fontos hangsúlyt fektetnek a környezetbarát bőrápolásra. A Benton állatkísérletektől mentes, csupa természetes anyagok felhasználásával készült bőrápoló termékcsaládja világszerte elérhető. A koreai központtól elkezdve az Egyesült Államokon át számos más országban, köztük hazánkban is élvezhetjük a kiváló minőségű termékek hatását.

 

Hatékony arcápolás a Benton kozmetikumaival

Ha eddig nem tartalmaztak csiganyálkát a bőrápolási rutinod során használt kozmetikumok, itt az ideje, hogy megtapasztald a nagyszerű hatását! A csiganyálka nagyszerű hidratálóképességgel rendelkezik, valamint támogatja a sejtregenerációt, hogy segítse a sérült bőr helyreállítását. 

Egy másik fantasztikus természetes anyag, a méhméreg egészen különleges működésével segíti a bőr fiatalságának megőrzését. Méhméregtartalmú kozmetikum használata során a test úgy reagál, mintha méhcsípés érte volna.

Ennek segítségével beindul az elasztin termelése, valamint csökken az érzékeny bőrnél gyakran megjelenő bőrpír és irritáció is. A termékcsaládban találkozhatunk még gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató hatású aloe verával és antibakteriális teafalevéllel is.

Próbáld ki a változatos kozmetikumokat!

Mindig jó ötlet kísérletezni különböző új márkák kozmetikumaival. Bár szerencsés, ha van egy kialakult arcápolási rutinunk, néha érdemes nyitni más márkák kozmetikumai felé is.

Kínálatunkban rengeteg különféle koreai és magyar márka arcápolási termékeit találhatod meg, melyekről bővebben olvashatsz a termékoldalakra kattintva. Böngészd végig a nagyszerű és jótékony összetevőket, majd helyezd kosárba a legszimpatikusabb készítményeket!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó