Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Missha

A Missha egy nemzetközileg elismert bőrápolási és kozmetikai márka, amely széles körben ismert innovatív K-beauty termékeiről. Arra a filozófiára építve, hogy a minőségnek megfizethetőnek kell lennie, a Missha luxustermékek széles választékát kínálja pénztárcabarát áron. 

A termékek mindegyike aprólékosan, és a legmodernebb technológiával készült. A vezető K-beauty márka természetes növényi kivonatokat is használ a bőrápoló kollekciójához, nagy hangsúlyt fektetve a kutatáson alapuló formulára és a minőség ellenőrzésére. Egészítsd ki az arcápolási rutinod nagyszerű koreai kozmetikumokkal a maximális hatás érdekében!


9termék 19
9termék 19

A Missha filozófiája

A termékekre jellemző kifinomult esztétikai érzéssel a Missha arra törekszik, hogy javítsa a bőrápoló kozmetikumok minőségét folyamatos fejlesztéssel, hogy bőrödet a legjobb összetevőkkel és megoldásokkal ápolhasd. A márka nagyon nagy hangsúlyt fektet a vásárlók visszajelzéseire, így minden termékük elkészítését alapos vásárlói és gyártói párbeszéd előzi meg.

A márka folyamatos küldetésének része, hogy a szép, ragyogó bőrt mindenki számára lehetővé és elérhetővé tegye. Így a Missha termékek különböző bőrtípusokra és bőrproblémákat kínálnak megoldást termékeikkel, beleértve az érzékeny, zsíros, pattanásos és száraz bőrt. 

A márka különösen hisz abban, hogy az összetevők minősége alapvető fontosságú a hatékony termékek előállításában. A Missha jelenleg több mint 700 terméket kínál üzleteiben, hivatalos webhelyein, valamint honlapunkon is.

 

Arcápolás a Missha termékeivel

Ami a bőrápolást illeti, a Missha komolyan gondolja, hogy a leghatékonyabb összetevőket építi be formulájába. Szinte minden bőrtípushoz létezik egy bőrápoló terméksor, és a márka továbbra is folytatja az innovációt, miközben tartja magát filozófiájához. A Time Revolution kollekció termékei hatékony összetevőiről ismertek, amelyek hatékonyan finomítják a bőr textúráját, és visszaadják a fakó arcszín ragyogását. 

A Missha Time Revolution Night Repair Probio ampullája intenzív ápolást biztosít a bőr rugalmasságának és a nedvesség megtartásának helyreállításához az esti órákban. Mivel a bőr öngyógyító folyamata ekkor a legaktívabb, ezért igen hatásos eredményt érhetünk el a termék használatával.

Azok számára, akik rendkívül száraz bőrrel küzdenek, a Time Revolution First Treatment Esszencia gyors és mély táplálást biztosíthat. A speciálisan antioxidánsban gazdag lila árpával, és az Ion Fermentation technológiával kombinálva készült termék ideális választás lehet hidratálás és ránccsökkentés céljából is.

 

Megfelelő fényvédelem

A fényvédelem létfontosságú szempont a bőrápolásban, amely sajnos könnyen elhanyagolható. A Missha fényvédő krémjei további előnyökkel rendelkeznek, és könnyen beilleszthetők bármely bőrápolási rutinba.

A Missha All Around Safe Block Soft Finish napteje gyengéd formulát tartalmaz, amely mattító hatása miatt kifejezetten jól működik zsíros bőr esetében. Az antozonos rózsakivonattal átitatott készítmény még kiemelkedőbb védelmet nyújt, selymes textúrája pedig gondoskodik arról, hogy az ne hagyjon használat után kellemetlen, ragadós érzést.

 

Használd ki a kedvezményeket!

Regisztráció esetén te is részt vehetsz a hűségprogramunkban, mely segítségével minden vásárlás után gyűjtheted a kedvezményeket érő pontokat. Így jobb áron szerezheted be kedvenc termékeidet minden egyes vásárlás alkalmával! 

Nincs más dolgod, mint behelyezni a kozmetikumokat a kosárba, majd adataid megadása után regisztrálni, hogy a vásárlás során már be is szerezhesd első pontjaid!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó