Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GYORS GLS szállítás EURÓPA teljes területére 

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Geek&Gorgeous

A magyarországról indult Geek&Gorgeous márka, megfizethető ám mégis hatékony termékeivel robbant be a köztudatba. Termékeibe kutatásokkal bizonyított , top hatóanyagok kerülnek. Filózófiájuk szerint a kevesebb néha több. A termékekbe nem kerülnek olyan felesleges adalékanyagok , mint például az illatanyag, amely nagyon sok esetben okoz irritációt. Nagy előnye még a Geek&Gorgeous termékeknek, hogy pontosan fel van tüntetve, melyik összetevő milyen mennyiségben fordul elő az adott kozmetikumban. Ennek megfelelően ezt a márkát a megbízhatóság és a kiváló minőség jellemzi.
A márka alapítója Rácz Judit, problémás bőrével való küzdelme miatt ásta bele magát a kozmetikai hatóanyagok és összetevők tudományába. Iránymutatása és hiteles tudása sokakat terelt a tudatos bőrápolás világába.


22termék
Méret:
30ml
Jellemzők:
Zsíros, kombinált bőrre 10% niacinamiddal
GLS szállítás:
2024.07.24
2 690 Ft
Egységár: 90 Ft/ml
Méret:
50ml
Jellemzők:
Könnyed nyugtató, hidratáló krém kombinált, zsíros, érzékeny bőrre
2 690 Ft
Egységár: 54 Ft/ml
Nincs raktáron
Méret:
150ml
Jellemzők:
Nem habzó, kímélő arclemosó
GLS szállítás:
2024.07.24
2 990 Ft
Egységár: 20 Ft/ml
 
22termék

A Geek & Gorgeous márka egy kooperációból jött létre. Rácz Judit és a Helia-D együtt alkották meg ezt az új, magyar márkát, ami egyértelműen a clean-clinical kozmetikumok létrehozását tűzte ki célul.

Ápold tudatosan a bőrödet, válasz prémium termékeket!

Itt a Hello SKIN-nél az a célunk, hogy olyan termékpalettát állítsunk össze számodra, amely segítséget nyújt a tudatos és profi bőrápoláshoz. Termékeink olyan formulákat tartalmaznak, illetve olyan korszerű és hatásos összetevőket, amik a minőségi bőrápoláshoz járulnak hozzá. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy ne tartalmazzanak felesleges illatanyagokat, illetve olyan összetevőket amelyek irritálhatják a bőrödet.

Ezek a termékek hatékonyak, ugyanakkor közös jellemzőjük, hogy mindeközben gyengédek a bőrödhöz. Nem ígérünk sem többet, sem kevesebbet, csak annyit, amire ezek a kozmetikumok valóban képesek. Nálunk a legfontosabb fokmérő a hatásosság, nem pedig a külcsín.

A Geek & Gorgeous márka legfontosabb jellemzői

A Geek & Gorgeous egy magyar márka, magyarországi gyártással. Ezeknek a termékeknek a legfontosabb jellemzője, hogy magas mennyiségben tartalmaznak hatóanyagot és mentesek az olyan irritatív összetevőktől mint például az illatanyag.

Termékkínálatunkban megtalálhatod a márkához tartozó tonikokat, szérumokat, illetve hámlasztókat is. Követjük a márka fejlődését és ennek megfelelően folyamatosan bővítjük termékkészletünket is.

Miért válassz illatanyagmentes kozmetikumokat?

Tény, hogy szívesebben választunk olyan kozmetikumokat amelyeknek kellemes illata van. A különböző illatokkal más és más benyomást érhetünk el, amik jó érzést keltenek bennünk és ezért azt gondolhatjuk, hogy egy jó illatú termék talán jobb minőségű is.

Azonban számos eset azt példázza, hogy nem ismerjük pontosan a következményeket. Nem tudjuk, hogy ezek a különböző illatanyagok milyen hatásokat indukálnak a bőrünkön. Kevesen tudják, de az illatanyagok azok az összetevők, amik a leggyakoribb esetben okozhatnak irritációt vagy allergiás reakciót. Használatuk pedig az érzékeny bőrűek számára egyáltalán nem ajánlott. Amennyiben aknés, ekcémás vagy rosaceás bőrproblémákkal küzdesz, semmiképp ne hagyd figyelmen kívül a tüneteket!

Mi már felkutattuk a legjobb, prémiumminőségű kozmetikai márkákat, így a minőségre nincs gondod. Ha mégis elbizonytalanodnál, hogy melyek lennének a legmegfelelőbb termékek számodra, ügyfélszolgálatunk segítségedre lesz a választásban és szakszerű tanácsokkal lát el a bőrápolás kérdéseivel kapcsolatban . Nézz körül termékeink között és válassz olyan kozmetikumot, ami garantáltan jót tesz a bőrödnek! Magas hatóanyag tartalmuknak köszönhetően, látványos eredményeket fogsz elérni.

 

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó