Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Haruharu Wonder

A Haruharu Wonder nem egy jól csengő varázsszó, hanem egy újhullámos dél-koreai kozmetikai márka. A “haruharu” kifejezés azt jelenti, hogy mindennapos. Az elnevezés arra utal, hogy a cég mindennapi használatra kifejlesztett kozmetikumokat gyárt. Olyan termékeket, amik remekül beleillenek a reggeli és az esti arcápolási rutinba.

Mint ahogy azt a többi keleti kozmetikai márkától is elvárhatjuk, a termékek gondosan összeválogatott hatóanyagokat tartalmaznak. Nagyrészt pedig növényi összetevők révén fejtik ki jótékony hatásukat. Remek választás, ha hozzánk hasonlóan a tudatos arcápolásban hiszel. 


4termék 14
4termék 14

Webshopunk virtuális polcaira nem kerülhetnek fel akármilyen termékek. Nagyon odafigyelünk arra, hogy kizárólag TOP kategóriás kozmetikumokat kínáljunk. Főleg magyar és koreai márkák termékeit találod meg nálunk. Azok közül is csak azokat, amik már bizonyították a pozitív hatásaikat. Egytől egyig magas hatóanyag tartalmú készítmények, amik híján vannak a felesleges adalék- és illatanyagoknak. Jobban szeretjük ugyanis, ha csak a fontos összetevők kapnak helyet a termékekben. Azok, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy hatásuk látható, érezhető legyen. Ebben a kategóriában megtalálod az általunk forgalmazott Haruharu Wonder kozmetikumokat. A palettán lemosók és tonerek kaptak helyet.

A Haruharu Wonder márka gyöngyszemeit találod nálunk

Más helyen megszokhattad, hogy a polcok roskadoznak a kozmetikumoktól. Gondolj csak a drogériákra, ahol úgy érzed, egy fél délután is kevés lenne ahhoz, hogy áttanulmányozd a márkák hosszú sorát. Végül pedig kiválaszd a számodra megfelelő termékeket. Ugyanez az érzés elfoghat akkor is, amikor egy webshopban nézelődsz.

Mi nem a mennyiségre törekszünk, hanem a minőségre. Ezért van az, hogy a Haruharu Wonder kínálatunkban is csak pár gyöngyszem vár rád. Egy selymes, hidratáló arclemosó zselé, ami gyengéden, ugyanakkor hatásosan tisztít. Egy gazdagon tápláló tonik, ami egyben hidratál is és egy igazi kényeztető arclemosó olaj, amit nem tudsz nem imádni. 

Ugye nincs hiányérzeted? Ha más termékekkel is ki szeretnéd egészíteni az arcápolási rutinodat, akkor bátran keresgélj más márkák kozmetikumai között! Többek között a Geek&Gorgeous, a Cosrx és a Missha arcápolási készítményeit is megtalálod nálunk. 

Termékeink nagyon jól kombinálhatóak egymással, mert sok mindenben hasonltanak. Ha például vegán életmódot folytatsz, gyönyörűen össze tudsz állítani magadnak egy kizárólag növényi termékekből álló arcápolási rutint.

Hogyan találsz rá az általad keresett termékekre?

Ha konkrét elképzeléssel érkezel hozzánk, akkor pár szempillantás alatt eljuthatsz a megfelelő kozmetikumokig. Használd bátran a felső menüsávot! Itt márka, bőrprobléma, illetve termékkategória szerint is tudsz keresni.

Amikor pedig egy kategóriaoldalon találod magad, használhatod a rendszerünk “szűrőjét”. Csak válaszd ki, hogy pontosan mi alapján szeretnéd szűrni a termékeket! Voilá, a rendszer máris sorrendbe állítja számodra őket! Ugye, milyen egyszerű?

Könnyen előfordulhat, hogy nem magadat szeretnéd meglepni egy isteni kozmetikummal, hanem valamelyik szerettednek szeretnél kedveskedni vele. Csak egy baj van: fogalmad sincs, hogy melyik kozmetikumnak örülne a legjobban. Sebaj, kattints alul az “Ajándékutalványok” menüpontra! Itt a megfelelő összegben ki tudsz választani egy utalványt, hogy ő maga döntse el, mit szeretne.

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó