Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Arcápolási rutinod prémium termékekkel

A kérdőívre adott válaszaid alapján a következő termékeket válogattuk össze a számodra. Fontos , hogy minden terméket egyenként vezess be az arcápolási rutinodba. Ismerd meg a bőrödre gyakorolt hatását és csak azután kezdj az újabb termékkel való ismerkedéssel.  

ESTI RUTIN: 

1.Lemosó: Mosd át a bőröd ezzel a kímélő arcelemosóval

Geek&Gorgeous Jelly Joker

2. Hámlasztó: Ha még nem használtál hámlasztót, akkor az első 2-3 hétben csak heti egyszer használd, később ezt emelheted heti 2-3 alkalomra is ha a bőröd jól tolerálja.

Geek&Gorgeous Calm Down

3. Esszencia: Csigagél tartalmú esszencia , amely kitűnően nyugtatja és hidratálja a bőrt és gyönyörűen ragyogó bőrképet eredményez.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Csigagéles esszencia

4. Szérum: Propoliszos szérum csupa jótékony összetevővel. Panthenol és proplisz kivonat segítségével járul hozzá a bőr egészséges műkődéséhez.

Cosrx Full Fit Propolis Light Ampoule

5. Hidratáló: Könnyed hidratáló, amely nem nehezíti el a bőrt

Cosrx Full Fit Proplis Light Arckrém

 

REGGELI RUTIN :
A reggeli rutinod érdemes csak egy kis langyos vizes arclemosással kezdned. Ha úgy érzed a bőrödnek szüksége van reggel is az arclemosó használatára , erre a célra válaszd az esti rutinod lemosóját. Majd következhet a szérum és a fényvédő. Valószínűleg a fényvédő alá már nem lesz szükséged hidratáló krémre, de ezt mindenképp érdemes kitapasztalnod. 

 

1. Szérum: Purito Centella Illatanyagmentes Szérum

 

2. Fényvédő: Round Lab Birch Juice Moisturizing Fényvédő