Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Pattanás tapaszok

A pattanástapaszok bőrre ragasztható matricaként működnek, amelyek segítenek felszívni a pattanás tartalmát, és elősegítik az érintett terület gyógyulását. A tapaszok hidrokolloidból, azaz egy nedvességelnyelő kötszerből készülnek, amelyet gyakran használnak a súlyos sebek kezelésére is.

Ezek a nagyszerű eszközök segítenek a gyulladt terület megnyugtatásában, csökkentik a pattanás méretét, mindezt nem feltűnő módon, a bőrbe simulva. Használat előtt fontos, hogy alaposan megtisztítsuk arcunkat, és szárazra töröljük azt a zökkenőmentes használat érdekében.


7termék 17
Méret:
15db
Jellemzők:
Ultra vékony, nyugtató pattanás tapasz
GLS szállítás:
2024.03.20
2 100 Ft
Egységár: 140 Ft/db
Méret:
15ml
Jellemzők:
Pattanásra helyileg alkalmazható krém
GLS szállítás:
2024.03.20
5 500 Ft
Egységár: 367 Ft/ml
7termék 17

Hogyan segítenek a pattanástapaszok?

A pattanástapaszok felszívják a bőrön található felesleges olajat, és vákuumszerű hatással távolítják a szennyeződéseket és a faggyút, amely a pattanások gyakori okozója. Ezután ezeket a szennyeződéseket gélszerű anyaggá alakítják, amely a tapaszhoz ragad. A tapaszok megakadályozhatják továbbá a baktériumok bejutását a pattanásba, amelyek súlyosbíthatják a bőrpírt és a gyulladást. 

A pattanástapaszok egyik legnagyobb előnye tehát, hogy az érintett felületet védik. Így mi sem érzünk késztetést arra, hogy a pattanáshoz nyúljunk, mellyel gyakran csak rontunk a helyzeten. Az esetek többségében a pattanás ilyenkor még rosszabb állapotba kerülhet, mert még inkább begyullad, amely megnöveli a gyógyulási időt. Ilyen esetben nagyobb valószínűséggel marad nyom, elszíneződés vagy seb a pattanás helyén.

Böngészd végig a nagyszerű koreai és magyar maszkok széles választékát, és válogass bőrtípusnak és bőrproblémának megfelelően!

 

Hatékony és gyors segítség!

A pattanások általában a faggyú, a bőr természetes olajának túltermelődéséből alakulnak ki. Ennek megelőzése érdekében a megfelelő arctisztító termékek segíthetnek eltávolítani a felesleges olajat és szennyeződéseket a bőr felszínéről.

A szalicilsav-tartalmú arclemosók hatékonyan segít kitisztítani a pórusokat, eltávolítják a szennyeződést, az izzadságot és a felesleges faggyút. A pattanástapaszt az alapos, kétlépéses (vizes és olajos) tisztítás után érdemes száraz bőrfelületre helyezni, a termékismertetőnél előírt időtartamig.

Amennyiben extra gyors segítségre van szükséged a pattanás méretének és gyulladásának csökkentése érdekében, a COSRX Master Patch intenzív pattanás lesz a legjobb barátod. A tapasz kényelmes viselésével, szinte észrevehetetlen, bőrbe simuló kialakításával akár egy nap alatt képes lehúzni a gyulladt pattanást.

Nappali viseléshez, smink alá ideális választás lehet a Cosrx Clear Fit Master Patch pattanástapasz, mely elég vékony ahhoz, hogy szinte teljesen láthatatlanul simuljon az arcbőrbe. Így kedvenc alapozód bátran rákenheted, nem kell tartanod attól, hogy feltűnő lesz a tapasz, és attól sem, hogy szennyeződések jutnak be alá. Hidrokolloid kivonatával kiszívja a pattanásokban lévő nedvességet, közben pedig hidratálja és nyugtatja az érintett érzékeny bőrfelületet.

 

Így vásárolhatod meg kedvenc termékeid!

A termékek fotójára vagy nevére kattintva a termékoldalon találod magad, ahol részletesen utánaolvashatsz a készítményeknek. Megtalálhatod az összetevőket, azok bőrre jótékony hatásait, valamint a használatukhoz is kaphatsz segítséget. 

Vásárláshoz csupán a “Kosárba” gombra kell kattintanod, majd a fizetésnél választható regisztráció után akár hűségprogramunkban is részt vehetsz! A termékek után járó hűségpontokat levásárolhatod legközelebbi rendelésed során, így még kedvezőbb áron juthatsz hozzá legkedvesebb kozmetikumaidhoz!

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó