Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Secret Key

A 2006-ban Dél-Koreában piacra dobott Secret Key elkötelezett amellett, hogy gyengéd, de hatékony termékeket hozzon létre innovatív technológiával párosítva. A természet és a bőrápolás tudományának ötvözésével egyedülálló és kiváló minőségű termékcsaládokat hoztak létre. Hozzájuk köthető előszőr a csiganyál kivonat alkalmazása, ami a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A márka, az egészséges szépségre vonatkozó víziója mellett a megfizethető árakat is kiemelten fontosnak tartják.

2termék 12
2termék 12

Hatékony csiganyál a szép és egészséges arcbőrért

A csiganyálka számos, bőrre jótékony hatóanyagokat tartalmaz: allantoint, kollagént, glikolsavat, elasztint, A- és C-vitamint és természetes antibiotikum peptideket. Ezek az összetevők javítják a bőr textúráját, segítik a bőrelváltozások gyógyulását, és visszaadják az arcszín ragyogását.

A Secret Key kozmetikumaiban felhasznált tiszta csiganyálka 100%-ban természetes eredetű összetevő, amely hidratálja, táplálja és regenerálja a hámréteget. A dermokozmetikában krémek vagy szérumok formájában használva a tiszta csiganyálka segít akne, pikkelysömör vagy rosacea esetén is. A csiganyálka természetes összetétele segít eltüntetni a ráncokat, helyreállítani a bőr rugalmasságát, és csökkenti a barna foltokat. 

A Secret Key Snail zselékrém nyugtató hatással segít bőrproblémák esetén csiganyálka-kivonattal és EGF-fel (azaz epidermisz növekedési faktorral). Segít megtartani a hidratáltságot azáltal, hogy nedvességgátat képez a bőrön, és minimalizálja a nedvességveszteséget. 

A Secret Key Snail Repairing Emulsion termék csigamucin-kivonatával, EGF-fel és további értékes növényi kivonattal segít a bőr hidratálásában. Emellett fontos szerepet tölt be a károsodott bőr helyreállításában is, végeredményként pedig ragyogó, élettel teli arcbőrt biztosít. Ez a termék azok számára nagyszerű választás, akik fakó, élettelen vagy esetleg érzékeny bőrüket szeretnék kezelni. 

Vásárold meg a teljes termékcsaládot!

A bőrápolási rutinod összeállításához akár az összes Secret Key terméket megvásárolhatod, hogy maximálisan kihasználd a csiganyálka hatékony erejét. A kozmetikumokról bővebb információkat olvashatsz a termékoldalakra kattintva, ahol többek között a használatukról is részletesen tájékozódhatsz.

Helyezd a kosárba a termékeket, majd regisztrálj honlapunkon a fizetést megelőzően, hogy részt vehess nagyszerű hűségprogramunkban! Így minden vásárlás után jóváírunk neked bizonyos mennyiségű, a termékoldalon megtalálható hűségpontot, melyet legközelebb kedvezményekre válthatsz be.

Szűrés
Bőrtípus
Tulajdonság
Gyártó