Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Bőrápolási rutinod pénztárcabarát költségvetéssel

A kérdőívre adott válaszaid alapján a következő termékeket válogattuk össze a számodra. Fontos , hogy minden terméket egyenként vezess be az arcápolási rutinodba. Ismerd meg a bőrödre gyakorolt hatását és csak azután kezdj az újabb termékkel való ismerkedéssel.  

ESTI RUTIN: 

1.Olajos lemosó: Számodra kifejzetten ajánljuk a dupla lemosás módszere. Előszőr egy balzsamos lemosóval le kell mosni a bőrt, fontos hogy száraz bőrre , száraz kézzel vidd fel a terméket majd egy második lemosóval távolítsd el a bőrről. Amellett hogy az olaj kíméletesen mégis alaposan tisztít, képes magához vonzani a felesleges olajat/faggyút ezáltal szebb, tisztább bőrképet biztosítva a bőr számára. 

Geek&Gorgeous Mighty Melt

2.Második lemosó: Mosd át a bőröd ezzel a kímélő arcelemosóval

Geek&Gorgeous Jelly Joker

3. Hámlasztó: Ha még nem használtál hámlasztót, akkor az első 2-3 hétben csak heti egyszer használd, később ezt emelheted heti 2-3 alkalomra is ha a bőröd jól tolerálja.

Geek&Gorgeous Cheer Up

4.Szérum: Niacinamide tartalmú szérum, amely kontrollálja a bőr faggyútermelését és mellette még szuper hidratáló és folthalványító tulajdonsággal is rendelkezik. 

Almost1.618 5% Niacinamide szérum

5. Hidratáló: Gazdag hidratáló,amely jótékony hatással van a kombinált , problémás, érzékeny és érett bőrre is.

Benton Snail Bee High Content Krém

    REGGELI RUTIN :
    A reggeli rutinod érdemes csak egy kis langyos vizes arclemosással kezdned. Ha úgy érzed a bőrödnek szüksége van reggel is az arclemosó használatára , erre a célra válaszd az esti rutinodból a második lemosót. Majd következhet a szérum és a fényvédő. Valószínűleg a fényvédő alá már nem lesz szükséged hidratáló krémre, de ezt mindenképp érdemes kitapasztalnod. 

     

    1. SzérumElyn's Lab Pigment C-Control Szérum

    2. Fényvédő: Cosrx Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++