Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Bőrápolási rutinod prémium termékekkel

A kérdőívre adott válaszaid alapján a következő termékeket válogattuk össze a számodra. Fontos , hogy minden terméket egyenként vezess be az arcápolási rutinodba. Ismerd meg a bőrödre gyakorolt hatását és csak azután kezdj az újabb termékkel való ismerkedéssel.  

ESTI RUTIN: 

1.Olajos lemosó: A te bőrtípusodon szuperul működne a dupla lemosás módszere. Előszőr egy olajos lemosóval le kell mosni a bőrt, fontos hogy száraz bőrre , száraz kézzel vidd fel a terméket majd egy második lemosóval távolítsd el az olajat a bőrről. Amellett hogy az olaj kíméletesen mégis alaposan tisztít, képes magához vonzani a felesleges olajat/faggyút ezáltal szebb, tisztább bőrképet biztosítva a bőr számára. 

Purito From Green Arclemosó Olaj 

2.Második lemosó: Mosd át a bőröd ezzel a kímélő arcelemosóval

Geek&Gorgeous Jelly Joker

3. Hámlasztó: Ha még nem használtál hámlasztót, akkor az első 2-3 hétben csak heti egyszer használd, később ezt emelheted heti 2-3 alkalomra, ha a bőröd jól tolerálja.

Cosrx BHA Blackheadpower szalicil savas hámlasztó 

4. Toner:  Kombinált bőrre kifejéesztett hidratáló toner, amely nem nehezíti el a bőrt. Nyugtat és hidratál egyetlen lépésben miközben normailzálja a bőr zsírosságát.

Benton Deep Green Tea toner

4.Szérum: Gyengéd retinal szérum, a pórusok láthatóságának csökkentésére. Egységesíti, ragyogóvá teszi a bőrt, miközben a miteszeres , pattanásos bőrrel is felveszi a harcot. ehhez az összetevőhöz hozzá kell szoktatni a bőröd. Eleinte használd heti 1-2 este, később ezt emelheted. Azkon a napokon amikor hámlasztót használsz, inkább ne használd. Használj el 1-2 üveggel és kapcsolj az erősebb verzióra , hidd el nem fogod megbánni :-)  (Geek&Gorgeous A-Game 10 )

Geek&Gorgeous A-game 5

5. Hidratáló: Könnyed hidratáló, amely nem nehezíti el a bőrt

Pyunankang Yul Moisture Krém

 

REGGELI RUTIN :
A reggeli rutinod érdemes csak egy kis langyos vizes arclemosással kezdned. Ha úgy érzed a bőrödnek szüksége van reggel is az arclemosó használatára , erre a célra válaszd az esti rutinodból a második lemosót. Majd következhet a toner és/ vagy a szérum és a fényvédő. Valószínűleg a fényvédő alá már nem lesz szükséged hidratáló krémre, de ezt mindenképp érdemes kitapasztalnod. 

 

1. Szérum: Skin 1004 Poreminimizing Ampulla

2. Fényvédő: Beauty Of Joeson Relief Sun Rice Fényvédőkrém SPF 50