Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GYORS GLS szállítás EURÓPA teljes területére 

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Termékajánló prémium termékekkel

A kérdőívre adott válaszaid alapján a következő termékeket válogattuk össze a számodra. Fontos , hogy minden terméket egyenként vezess be az arcápolási rutinodba. Ismerd meg a bőrödre gyakorolt hatását és csak azután kezdj az újabb termékkel való ismerkedéssel.  

ESTI RUTIN: 

1.Balzsamos lemosó: A te bőrtípusodon szuperul működne a dupla lemosás módszere. Előszőr egy balzsamos lemosóval le kell mosni a bőrt, fontos hogy száraz bőrre , száraz kézzel vidd fel a terméket majd egy második lemosóval távolítsd el a bőrről. A balzsam képes kíméletesen mégis alaposan tisztítani a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt.

Banila Co Clean It Zero Revitalizing Arclemosó Balzsam

2.Második lemosó: Mosd át a bőröd ezzel a kímélő arcelemosóval

Geek&Gorgeous Jelly Joker

3. Hámlasztó: Ha még nem használtál hámlasztót, akkor az első 2-3 hétben csak heti egyszer használd, később ezt emelheted heti 2-3 alkalomra is ha a bőröd jól tolerálja. Fényvédelem mindenképp szükséges a használata mellett!

Cosrx Aha7 Whiteheadpower Liquid

4. Tonik: Hidratáló tonik a puha arcbőrért. Vidd fel a bőrödre majd folytasd az arcápolási rutinod a következő lépéssel.

Round Lab Dokdo Toner

5. Szérum: Gyengéd anti-aging szérum, amely felveszi a harcot a bőrörgedeés jeleivel. 

Geek&Gorgeous A-game 5

6. Hidratáló: Tápanyagokban gazdag, intenzív hidratáló krém, könnyen felszívódó formulával.

Pyunkang Yul Nutrition Krém 

 

 

REGGELI RUTIN :
A reggeli rutinod érdemes csak egy kis langyos vizes arclemosással kezdned. Ha úgy érzed a bőrödnek szüksége van reggel is az arclemosó használatára , erre a célra válaszd az esti rutinod második lemosóját. Majd következhet az esszencia, a fényvédő. Valószínűleg a fényvédő alá már nem lesz szükséged hidratáló krémre, de ezt mindenképp érdemes kitapasztalnod. 

 

1. Esszencia: Iunik Propolis Vitamin Synergy Szérum

 

2. Fényvédő: Round Lab Birch Juice Moisturizing Fényvédő SPF 50