Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Geek&Gorgeous A-Game 5 Retinal Szérum

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
4.8 (53 vélemény)
(49)
(2)
(0)
(1)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
WAndrea
2023.10.05
Remek termék, reggelre kisimítja a bőrömet és a pattanásokkal is jól elbánik. Nekem nem okozott irritációt, nyugodtan tudom a szem alá is kenni. Legközelebb kipróbálom a magasabb retinal tartalmú AGamet.
Kiszel Anna
2023.03.13
Ekcémásoknak nem ajánlom. Nagyon szeretem a GG termékeket, egyikkel se volt még problémám, de ez sajnos teljesen belobbantotta az ekcémámat. A szememet is irritálta, pedig a szemkörnyéket kihagytam.
Igazolt vásárlás
Eszti
2022.12.26
Nekem nem okozott irritációt, viszont hatalmas eredményeket sem láttam, de egy adag elhasználásától nem is lehet várni, mivel a retinol 3-6 honap alatt fejti ki a hatását és egy adag ilyen hosszú ideig nem tart ki, csak épphogy 3 hónapig, amikor kezdődne a buli, szóval én azt javaslom, hogy ne hagyjátok abba a használatot, ha az első adag még nem hozott csodát, mert ennek a rendszeresség a titka. Pattanásokon tehát sokat nem segített, de biztosan valamennyire kordában tartotta őket. + Előnye a gyengébb verziónak, hogy lehet kenni a szem alá is ami a legtöbbször a gyengepont bőröregedésbél. Valószínűleg újra veszem és huzamosabb ideig fogom vásárolni, hogy láthassam a valódi eredményét, de egyenlőre még csak 4 csillagot tudok adni.
Igazolt vásárlás
Peregi Henrietta
2022.11.09
Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, reggelre érzékelhetően egységesebb bőrképet eredményez.
Igazolt vásárlás
Scheibel Vivien
2022.10.11
Ne elfelejtendő, hogy hűtőben kell tárolni! Első retinol amit javaslatra bevezettem a rutinomba, de én a rutin végére hagyom, kis hidratáló, retinol, aztán kb 10 perc múlva hidratáló, így nem bántja az arcom, ehhez köszönöm a tanácsadást!
Zita
2022.04.12
Nagyon elégedett vagyok vele, könnyű az állaga, egyből beszívódik, és reggelre láthatóan feszesebb és egyenletesebb a bőröm.
Anikó
2022.04.07
Kombinált bőrre használom, határozottan jobb/szebb a bőrképem. Esténként használom a retinol miatt, reggel mindig kisimultan ébredek :) Újra fogom vásárolni.
Lola
2022.04.05
Szupi magyar termék! Másodszorra veszem újra, mert szeretem magát az állagát, hogy gyorsan beszívódik, és határozottan látszik a változás. Puhább és egyebletesebb az arcon tőle.:)
Lola
2022.04.05
Szupi magyar termék! Másodszorra veszem újra, mert szeretem magát az állagát, hogy gyorsan beszívódik, és határozottan látszik a változás. Puhább és egyebletesebb az arcon tőle.:)
Csilla
2022.02.11
Mivel az olajos alapú retinolok nem váltak be, gondoltam teszek egy próbát ezzel. Nagyon megszerettem. Nem nehezíti el a bőrömet, gyorsan beszívódik és tényleg hatásos.
Reni
2022.01.26
Szuper termék, az elso retinolos készítmény, amit használok. Nem tapasztaltam bőrirritációt, nem csapott ki. Egyedül a szám körül szárított kicsit az első pár használatnál, de ez hirdatálóval orvosolható.
Juli
2022.01.05
Esténként használom és döbbenetes hatása van így 2 hónap használat után a reggeli C vitamin szérummal együtt. Olajos bőrre szuper, tökéletesen beszívódik pillanatok alatt.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza