Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
4.6 (7 vélemény)
(5)
(1)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Eszti
2022.12.26
Legjobb tapasz amit eddig próbáltam.
Kiszippant mindent és nyugtatja is a pattanást, teljesen megszűnik az irritáció. Én mindig használom alá a szokásos dolgaimat, a pattanás elleni szérumokat is meg hámlasztót is, szóval én nem tartottam be az előírást, viszont nekem így működik a leghatásosabban. Reggel volt, hogy nem raktam alá semmit, de közel sem volt olyan hatékony, mintha csak simán az arcápolásom után raktam volna föl, de az tény, hogy ha utána teszem fel akkor könnyebben leesik. De ezt mindenkinek magának kell kitalasztalnia. Nagyon tetszik, hogy rengeteg van benne, és van különböző méret, szerintem árban megéri, egy próbát legalábbis mindenképp. A piacon szerintem ennél nincs kevésbé feltűnőbb, nem olyan látványos, hogy rajta van az emberen.
Igazolt vásárlás
Anna
2022.12.18
Mindig van itthon, kiadós a kiszerelése és láthatalan, emberek közé is lehet viselni. A működéséhez kell, hogy legyen egy nyitott csatorna, amin keresztül ki tudja szívni a váladékot, ép bőrfelületen keresztül nem tud dolgozni. Ajánlott kényszeres nyomkodóknak.
Igazolt vásárlás
Vancsura Réka
2022.08.24
Jó használni, viszont a nagy gyulladtakra nem mindig használ vagy több kell.
Viszont egy otthoni nyomkodás után nagyon jó feltenni, nem hagyja, hogy utána begyulladjon
Igazolt vásárlás
Kiss Virág
2022.07.11
Jól kiszívja a cuccot a pattanásból és gyorsabban is gyógyul tőle. Már vagy 2 éve ezt használom és mindig újra veszem. :)
Horváth Henrietta
2022.07.06
Szerintem ez a legjobb pattitapasz. Jól tapad, nem esik le éjszaka sem, nappal is tudom viselni mert nem feltűnő. A pattit hamar lehúzza és nem lesz utána durva seb sem
Horváth Judit
2021.12.16
Szuperül működik, gyorsítja a pattanás elmulasat.
Vajas Kinga
2021.08.31
Felragasztottam 2 egymás utáni napon is a pattanásra. Nagyon jól tapad, tényleg alig látszódik, viszont én nem vettem észre különösebben változást a használata után.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza