Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anilla
2024.03.31
Jelenleg ez a kedvenc fényvédőm. Szépen hidratál, nem hagy fehér réteget, nem csillogok tőle, nem irritálja a szemem. 2 rétegben szoktam felkenni, szépen rétegezhető, utólag is könnyű felvinni pár óra után, nekem eddig semmivel nem veszett össze, nem pergett (sminkelni nem sminkelek egyébként).
Nagyon tetszenek az összetevői (pl. a fizikai UV szűrők, zöldtea kivonat, ceramide NP, centella asiatica, édesgyökér kivonat, allantoin).
Liquid állagú, tehát egy folyósabb krém.
Ha össze kéne hasonlítani a BOJ Rice + Probiotics fényvédőjével, akkor azt mondanám, hogy ez jobban hidratál, nekem száraz bőrön kellemesebb érzés (engem a túl liquid állagú fényvédők gyakran nagyon szárítanak sajnos).
Bátran merem ajánlani mindenkinek!
FP_Viola
2023.12.17
Szuper fényvédő, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre! Számomra fontos, hogy egy arcápolási termék, illat-, irritáló anyag- és niacinamidmentes legyen, ebben a fényvédőben ez mind megvan! Eddig inkább preferáltam a fizikai fényvédőket, mert jobban tolerálta ezeket a bőröm, de az állagukat és a fehér filmréteget, ami maradt, miután felkentem, nem szerettem. A csak kémiai szűrős fényvédőktől pedig pattanásos lettem, de ez a hibrid megoldás nagyon bevált, tökéletes az állaga a krémnek, nem hagy fehér réteget, nem irritál! Kellemes, enyhe glow marad utána, de ez elég hamar felszívódik, illetve szerintem szép is a bőrön!
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza