Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
4.9 (10 vélemény)
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Móni
2022.06.25
.Száraz bőröm van, ezért én úgy használom hogy a meglévő fényvédőmet/ ami hidratál ezért persze csillog is/kinyomom a kezembe és az Australian gold-ból is teszek hozzá valamennyit és így nekem szuper. Kapok egy olyan állagot ami nem szárít és nem is csillog.
Igazolt vásárlás
Kiss Erika
2022.06.12
Nagyon sok fényvédőt próbáltam már.
A lagolcsobbtól a legdrágábbig szinte mindent. De eddig ez a legjobb mind közül. Tényleg de tényleg nem fénylik az arcom tőle, órák múlva sem. Az állaga kiváló. Szuper termék!!!!
Igazolt vásárlás
Nagyréti Judit
2022.05.27
Fontos alá hidratálni. Az állaga nagyon jó, a fedése nagyon jó. Nem volt türelmem megvárni a light változatot, ezért a médiumot rendeltem meg. Szerencsére nem hófehér a bőröm, és így tökéletes lesz a végeredmény. A probléma a letisztításnál van. Konkrétan többszöri olajos lemosás után habzó lemosóval, de utána még egy olcsóbb toner többszöri áttörlésével lesz tiszta az arcom. Szóval macera. Ezért meggondolom, hogy mikor használom.
Igazolt vásárlás
Ágnes
2022.05.21
Már a második alkalommal vásároltam meg a terméket, light árnyalatot választottam.
Nagyon szépen fed és szép bőrképet ad.
Igazolt vásárlás
Zsuzsi
2022.05.20
Nagyon szépen fed, de nincs alapozó érzésem. Én a medium árnyalatot választottam nyárra, és azt hiszem az lesz a megfelelő szín, hogy egy picit barnább lesz a bőröm. Kellemes, nem narancsos árnyalatú. Elég zsíros bőröm van, de ettől egyáltalán nem csillog, viszont nem is szárít. Maximálisan elégedett vagyok. :)
Igazolt vásárlás
Zsófi
2022.05.15
Szépen egységesíti a bőröm, de nagyon mattra szárad, ami kicsit zavaró már, pedig kifejezetten szeretem a matt finisht. Nagyon vízálló, nem kukacoskodik.
Igazolt vásárlás
Kata
2022.05.12
Imádom! Végre bőrgyógyszász segítségével rendbe hoztuk a rosaceámat, így már nem szükséges minden nap alapozót használnom, de azért egy kis egységesítésre szükségem van. Ez pedig a tökéletes termék. Fizikai fényvédő, ami nagyon szép bőrképet eredményez.
Müller Tímea
2022.04.28
Végre! Imádom ad egy szép tónust de nem maszk hatás gyorsan beszívódik és már ragyog is a bőröm, a purito cica bb nekem nem vált be az nekem nagyon alapozó hatású, és örülök hogy nem adtam fel és ennek adtam még esélyt!
Anikó
2022.04.19
Megérte az árát, kellemes állaga van, könnyű eloszlatni a bőrömön és pont annyira fed, amennyire szükséges.
Klaudia
2022.04.16
Nagyon elégedett vagyok, végre egy olyan színezett fényvédő, ami tényleg csak kiegyenlíti a bőrtónusomat, de nem narancssàrgít be, pedig tényleg vilàgos a bőröm. Fizikai is, ami szintén előnyös, kényelmes viselet, nem vakolat jelleg.
Régóta vártam egy ilyen fényvèdőre
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza