Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Lakatos Annamária
2022.10.05
Nagyon elégedett vagyok vele,nem okos pattanásokat,pedig a testesebb krémek közé tartozik.Nem hagy maga után "fullasztó" érzést a bőrön.Könnyen beszívódik,nagyon jól ápol,regenerál.
Igazolt vásárlás
Czere Krisztina Réka
2022.07.26
Praktikus tubusos verzióban érkezik a krém; mely kezdetben furcsának tűnt a tégelyesekhez képest, de mára megszerettem és megtanultam értékelni ezt a típusú kiszerelést. A krém maga hófehér és ránézésre sűrű állagú, de nekem több nehezebb-testesebb kencével is volt már dolgom. Tehát ebből a szempontból inkább a középmezőnybe pozícionálnám. Az én bőröm pillanatok alatt beszippantja. Természetesen illatmentes. Semmiféle gyógyszertári kenőcs feeling nem ugrik be a használata közben. Alapkrémként használom, eddig semmivel sem veszett össze. Nagyon jól nyugtat és nagy örömömre nem tartalmaz niát (ahogy eddig néztem a távol keleten mindenbe is beleteszik), amit az én arcbőröm nem szeret. Mindig is tervben volt a koreai rutint kipróbálása, örülök hogy a purito-nál így is sikerült.
MB
2021.12.07
Kissé gyógyszertári jellegű krém (kellemetlen illat, kenőcsös, vastag állag), így a felkenése nem a luxus érzetét kelti bennem, ugyanakkor a környezeti hatások/hámlasztás/tretinoin használat miatt megtépázott bőrömnek kifejezetten jót tesz.
Nagyréti Judit
2021.11.17
Ezt a krémet egy előbbi rendelésemhez mintában kaptam. Az akkor tapasztaltak alapján kezdtem el érdeklődni utána, véleményeket olvastam róla. Nem tudom mennyire igaz, hogy bezárja a nedvességet a bőrbe. Akárhogy is, jó marketing szöveg, engem ezzel vett meg. Remélem tényleg bezárja, bár minden utolsó krémnek ez a funkciója, az állaga, a tartalma miatt talán számomra az eddigi legjobb. + Jó ár/érték arányú termék.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza