Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
4.3 (12 vélemény)
(7)
(3)
(1)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
WAndrea
2023.10.05
Igazából nem tudok semmi rosszat mondani a termékre, teszi amit ígér. Talán lehetne kicsit vékonyabb.
Igazolt vásárlás
Réka
2022.05.10
Én minimális hatást láttam csak, feltűnően nem történt semmi a használata után
Petra
2021.09.12
Az utobbi idoben elegge meggyult a bajom az all koruli, igazan melyen levo gyulladt akneimmal. A nyomkodastol es a tovabbi gyulladasoktol ment meg ez a termek. Mindenkinek szivbol ajanlom, van hogy a menstruacios ciklusom bizonyos szakaszaban egy egesz csomaggal is kenytelen vagyok elhasznalni, de tenyleg leviszi a puklit es a gyulladast hegesedes nelkul!
Mulik Eszter
2021.08.03
Nagyon elégedett vagyok vele. Nekem ritkán van pattanásom mióta tudatos bőrápoló lettem, de olyankor nagy gyulladt ciszták szoktak lenni. Most éppen mogyoró evés miatt jött ki egy ilyen. A tapasz látványosan csökkentette a méretét és a gyulladást is másnap reggelre. Pár este alatt levitte az egészet. Pedig ezek a nagyok általában egy hétig simán húzzák, de akár két hétig is.
Bernadett
2021.07.08
A nagyobb méretű körök tökéletesen működtek, szépen felszínre hozták amit kellett nyomkodés nélkül, viszont a közepes illetve a kicsi méretűek kevésnek bizonyultak. A termékkel elégedett vagyok, de legközelebb egy másikat fogok kipróbálni.
Anna
2021.06.07
Régóta használom, nagyon szeretem.
Tasi Anna
2021.05.23
Függővé teszi az embert csak sajnos drága :( szépen leviszi a pattikat bár egy csúnyábbnak 2-3 este is kelhet de nem gyulladnak be.. Szerintem még így drágán is megéri mert gyulladt pattanást így semmi nem visz le nálam.. Bár több reform is volt a rutinomban mostanában de ilyen szép már rég nem volt a bőröm :) A méretezés szerintem is fura a közepes lenne a legjobb de a nagyokat én pl sokszor félbe vágom
Németh Nóra
2021.04.07
Nagyon szeretem. Második alkalommal vettem újra. Ez is a polcom alapdarabja lett
Petra
2021.04.04
Sokféle pattitapaszt próbáltam már, de ez volt az egyetlen, ami segített is a pattanásokon.
Kovács Nikolett
2021.01.29
Sokadik alkalommal vásároltam meg, mindig van itthon belőle. Van, hogy akár 1-2 hónapig sem nyúlok hozzá, de jól zárható, így nem zavar, ha régebb óta nyitva van. Lehetne benne inkább több nagyobb és kevesebb kicsi tapasz, de mivel sok van benne, ettől el lehet tekinteni. Fontos, hogy ez az úgymond alap pattanásokra van, nem a mély cisztás társaira, nem is szabad elvárni tőle, hogy azon segítsen.
Luca
2021.01.20
Önmagában nem éreztem hatását, de ha kentem alá egy pötty akneroxidot, akkor tök jó, legalább piszkálni sem tudom a pattanást. Egy pattanásra pedig nem is elég sajnos egy matrica, hanem inkább 3 db. A középső lenne a legjob méret, a kicsi méret felesleges :(
Barasits Bia
2020.10.29
Megvagyok elégedve a termékkel, főként este érdemes használni, smink alá napközben a vékonyabb verzió ajánlatos. Jól magába szívja a cuccot, de ez pattanás függő is, mert valamelyiket csak részben tudja eltávolítani. Plusz van, hogy egy tapasz nem elég. Ezek ellenére megéri, mert jóval lecsökkenti a gyógyulás idejét.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza