Szuper gyors belföldi szállítás, akár 24 órán belül ! GLS szállítás Szlovákiába, Németországba, Ausztriába, Romániába

 +36 30 269 1334 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
4.5 (4 vélemény)
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Igazolt vásárlás
Dóri
2022.06.10
Nincs irritáció, nem csípi a szemet (nagy dolog akinek érzékeny a szeme erre) , okés textúra, nem hagy ragadós nyomot. Ár-érték arány nagyon rendben van. Fehér nyom marad kicsit, sápaszt - ezt alapozóval húzom fel. Nem kukacosodik tőle. Valamit valamiért : ár, fizikai fényvédő, 50es faktor
Mikola Zsuzsanna
2022.04.22
Picit szaritja a bőröm, de mivel zsíros, kombinált a bőröm így egyáltalán nem zavar. A szárazabb területeken kenek alá egy kis hidratálót. A bőröm éleg világos így a fehéres réteg teljes száradás után eltűnik és nem csípi a szemem. Nekem tökéletesen bevált.
Mulik Eszter
2022.02.16
Mint minden fizikai fényvédő, ez is hagy fehér réteget, úgyhogy felesben használom egy kémiaival. A rosaceám rendben van mellette, ez plusz pont. A szememet se csípi, pedig nálam ez ritka. 4 pontot adok neki.
Nagyréti Judit
2022.02.16
A legproblémásabb része a rutinomnak a fényvédő!!! Ez tisztán fizikai, amit preferálok, de a legjobb aláhidratálás után is, a teljes beszívódás után is, kicsit fehér maszkos és száraz érzetű. Ezen javíthat az alapozás, sminkelés stb...,de mivel én szinte soha nem sminkelek, marad a Joker arc! Ami még fura az " illata". Ha csak a látvány és a szag alapján kellene megtippelni, hogy mi ez: fogkrémet mondanék. De egyébként működik, ezért 4 pont.
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza