Nálunk szuper gyors a szállítás így a rendelésed akár 24 órán belül eljuthat hozzád!

Kérdésed van? +36 30 136 5151 |  info@helloskin.hu

Átlagos értékelés:
4.9 (26 vélemény)
(25)
(0)
(1)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anna
2021.06.07
Először vásároltam, eddig tetszik. Este hidratáló krém fölé használom, ahogyan több helyen is javasolják, ezzel úgymond bezárom a bőröm és nem szökik el belőle a víz. Pattanást nem okozott, az állaga teljesen rendben van.
Nándori Fanni
2021.06.02
Nagyon jó vízhiányos, kombinált bőrre!
Reka
2021.04.22
I love this cream. Its positive effects on my skin are incredible. I have cmobinations skin with loads of blackheads and it was dehydrated, too. After I began to use it, the condition of my skin got significantly better. I use it both in the morning and in the evening. 5 min after applying it my skin feels so soft. Love it!
Piroska
2021.04.21
60 éves gyógyszerész vagyok, használom a krémet. A csiga nyál 92% tartalmú krémeknek a jelentősége abban rejlik, hogy mindamellett, hogy mucint tartalmaznak, ami azonos a nyálunkban is fellelhető enzimmel és fertőtlenítő gyulladásgátló és a sejt megújulást serkentik, valójában egy vékony filmet képeznek a bőr felszínén és meggátolják a bőr ből a nedvesség vesztését, azért érezzük hidráltnak puhának. A bőr felső rétegét tudjuk ilyen módon a krémekkel elérni, a mélyebb rétegek táplálását belsőleg lehet végezni.
Ha szakmai tanácsokra van szükségetek, hogy lehet okosan hosszú ideig a bőr szépségét megőrizni , keressetek a drvasarp@gmail.com on
Dr Nagy Judit
2021.02.24
Kellemes, különleges az állaga. Nekem nem nyújt hidratálást az extra száraz bőrömre.
Tokodi Agnes Judit
2021.02.09
Szuper hidratalo
Judit
2021.02.03
Kombinált bőr + mélyrétegi vízhiány: erre nem egyszerű hidratáló krémet találni, azonban ez már majdnem tökéletes rá. A zsíros részeken nem okoz pattanást, a vízhiányt is kezeli ( mivel csodaszer nincs, ide azért kell még extra segítség is neki). Nekem kissé nehezen szívódik be ezért este használom, reggelre üde, egységes bőr az eredmény. Kiadós krém, 3 hónap használat után még félig a tégely. Ha elfogy, ezt biztosan újra veszem.
Szilvi
2021.01.29
Az esszenciával együtt rendeltem, ezt használom este hidratálónak, az esszenciát reggel. Fantasztikusan bársonyos a bőröm tőle, nagyon szeretem. Gyorsan beszívódik, nem ragacsos, nagyon meg vagyok elégedve.
Johi
2021.01.27
Kettős érzéseim vannak, egyszerre nagyon puha az arcom tőle de ez mellett szárít nagyon
Luca Kozak
2021.01.20
Jó kis hidratló zsíros bőrre. Érdekes az állaga. Újra fogom venni.
Szaszi
2021.01.15
Eszméletlen puhává teszi az én kombinált, normál, érzékeny bőrömet, nagyon szép lesz tőle a reggeli arcképem. Az állaga a felkenés előtt pici fura, tömény, de pillanatok alatt beszivódik és nem hagy ragacsos érzést. NAgyon kis mennyiség elég belőle, szóval hónapokig biztosan állíthatom, hogy kitart :)
Csilla
2020.11.25
Mivel az estére használt krémem még nem fogyott el a reggeli rutinomban kezdtem el használni. Sűrű, de nekem gyorsan beszívodó krém annak ellenére, hogy kombinált a bőröm viszont vízhiányos, gondolom ezért. Eszméletlen puha lesz tőle a bőröm, most a téli időszakra nekem ideális lesz nappalra is.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza