Nálunk szuper gyors a szállítás így a rendelésed akár 24 órán belül eljuthat hozzád!

Átlagos értékelés:
4.7 (16 vélemény)
(14)
(1)
(0)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anita
2022.12.28
Megvettem, mert a honlap szerint nincs benne szalicil. Az eredeti doboz szerint van benne. Sajnálom nagyon, mert így nem használhatom.
Igazolt vásárlás
L. Ági
2022.11.22
Most próbáltam ki először. Az őszi-téli időben biztosan ezt a fényvédőt fogom használni, mert gyorsan beivódik, nagyon kellemes az illata. Viszont a nyári időszakban egy kicsit testes lenne a zsíros bőrömre ez a fényvédő.
Igazolt vásárlás
Berni
2022.11.18
Kb 1 hónapja használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemes az érzet felkenve, nem tolakodó az illata. A zsíros bőrömnek egyáltalán nem sok és nem nehéz az állaga. Rendszeresen sminkelek, nagyon jól terül rá a smink. A nap végére alapból mindig fényes lesz az arcom mindenhol enélkül is, de nem válik ettől sem tocsogóssá.
Igazolt vásárlás
Derda Mónika
2022.08.18
Eddig abszolút tetszik. A rutinom jó pár krémet takar, így elég fényes az arcom smink előtt, de ettől a fényvédőtől mintha mattabb lenne.
Igazolt vásárlás
Bernadett
2022.07.12
Nagyon hamar beszívódik, kellemes az illata, nem csillog tőle az arcbőröm.
Igazolt vásárlás
Vámosi Jánosné
2022.05.20
Szuper fényvédő! Állaga kissé vaskosabb, nem hagy fehér réteget, nem ragad, nekem külön nincs szükségem hidratálóra, jól kenhető, az illatát imádom, nem tolakodó. Már újravettem! Ajánlom!
Zorka
2022.03.31
Sajnos csípi a szemem. De amúgy mindenben jó. Nem tudom sajnos újra venni.
Takács-Katona Éva
2022.03.10
Egyik kedvenc fényvedőm! Téli, őszi hónapokban szeretem a legjobban, mert jól hidratál is. Kellemes, enyhe illata van. Jól lehet rá sminkelni, hamar beszívódik.
Bettina
2021.11.18
Hamar beszívódik, kellemes illata van. Imádom.
Csigéné Hegedüs Irma
2021.10.26
Nekem eddig ez a fényvédő jött be a legjobban, nagyon szépen terül, hamar beszívódik, lehet rá sminkelni.
Igaz van benne parfüm, de egyáltalán nem zavaró. És nem fényesedik ki hamar.
Brigitta Fenyvesi
2021.07.13
Nagyon sok parfüm van benne, de engem nem zavar. Nagyon szépen terül, beszívódik, nem pereg le, dewy finish. Szerintem újraveszem.
Szilvia
2021.05.25
Smink alatt jól működő fényvédőt kerestem, és úgy érzem, hogy ebben a krémben ezt megtaláltam. A fényvédő kicsit testesebb, meg is lepődtem, amikor először használtam, de engem magában mégis szárít (eleve nagyon száraz bőröm van). Ezt aláhidratálva tudom orvosolni, és így nagyon szép összképet ad, ami nekem kibír egy egész napot. Nem szeretem a parfümözött termékeket, de ennek az illata nagyon kellemes, nem tolakodó, felkenés után már nem is érzem. Összességében meg vagyok elégedve.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza