Nálunk szuper gyors a szállítás így a rendelésed akár 24 órán belül eljuthat hozzád!

 +36 30 136 5151 | H-P: 9:00-16:00 óráig  

 info@helloskin.hu

 

Átlagos értékelés:
4.6 (17 vélemény)
(14)
(1)
(1)
(0)
(1)
Még nem írt véleményt a termékről?
Szilvia
2021.05.25
Smink alatt jól működő fényvédőt kerestem, és úgy érzem, hogy ebben a krémben ezt megtaláltam. A fényvédő kicsit testesebb, meg is lepődtem, amikor először használtam, de engem magában mégis szárít (eleve nagyon száraz bőröm van). Ezt aláhidratálva tudom orvosolni, és így nagyon szép összképet ad, ami nekem kibír egy egész napot. Nem szeretem a parfümözött termékeket, de ennek az illata nagyon kellemes, nem tolakodó, felkenés után már nem is érzem. Összességében meg vagyok elégedve.
Szalay Eszter
2021.04.13
Nagyon jó kis fényvédő, állagra, érzetre. Fehér réteg nincs, a megfelelő mennyiséget akár két részletben gond nélkül el lehet dolgozni, és szépen beissza a bőröm. Nekem vmelyik termékkel hajlamos kukacoskodni, de ez lehet rétegezési gond volt, így emiatt nem húzok le csillagot.
Kombi bőrre, főleg nyárra biztosan kiváló. Nekem száraz, érett bőrre alá kell hidratálnom picit egy könnyű hidratálóval.
Tavasszal használom, így egyelőre egy tűző napon vagy strandolási teljesítményéről nem tudok nyilatkozni.
Hidvégi Anna
2021.04.13
Még csak pár napja használom, de eddig még vagyok vele elégedve. Sminkelni még nem próbáltam rá, de remélem beváltja a hozzáfűzött reményeket. Nem ragad, hamar be szívódik, viszont a dobozán az szerepel, hogy 2 óránként kenjük újra. Ha sminkelsz rá, ezt nyilván nem tudod megtenni.
Alexandra
2021.03.16
Végre egy fényvédő, aminak van illata!! Személy szerint én igénylem az enyhén parfümözött termékeket, ez mindegyik igényemet kielégíti. Szépen el lehet dolgozni, nekem nap végére már egy kicsit bezsírositja a bőröm, de egyáltalán nem zavaróan, mintha igazi "naptej" lenne rajtam.
Bakator Edit
2021.03.12
Nagyon kényelmes viselet .
Nem hagy fehér , vagy ragacsos réteget .
Szépen beszívódik .
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza